Λία-Μαριαγάπη: «Τράκαραν» στο GNTM και ο Μπράτης έκανε το top σχόλιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λία-Μαριαγάπη: «Τράκαραν» στο GNTM και ο Μπράτης έκανε το top σχόλιο

Είναι απλά φανταστικός

Το πιο ωραίο concept σε δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθούμε σήμερα στο Greece’s Next Top Model και αλήθεια δεν ξέρουμε ποιο ζευγάρι να πρωτοδιαλέξουμε. Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος που την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας, είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει σήμερα τα ζευγάρια και να τους μοιράσει τα concept και τα συναισθήματα.

Σκοπός τους, όποιο και αν ήταν το συναίσθημα, ήταν να πουλήσουν το προϊόν που τους ζητήθηκε, aka γυαλιά ηλίου και ρολόγια. Η Λία με την Μαριαγάπη ήταν ένα από τα ζευγάρια που έφτιαξε ο Ανδρέας, και το concept που τους δόθηκε ήταν το τρακάρισμα.



Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται, υιοθετώντας το συναίσθημα του τρακαρίσματος για να βγει σωστή η φωτογραφία και ο Άγγελος Μπράτης που βρέθηκε στο set με τα παιδιά έκανε το πιο εύστοχο και top θα λέγαμε σχόλιο της βραδιάς. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτές έχουν πάρει το route 66 κι έχουν φύγει από Νέα Υόρκη για Los Angeles, και κάπου στην Αριζόνα στη μέση της ερήμου τρακάρουν μόνες τους...με έναν κάκτο. Η μία καταλήγει με πάρα πολλά αγκάθια στο πρόσωπο και η άλλη με κομμένο λαιμό έξω από το αυτοκίνητο, αλλά όλο αυτό πολύ sexy».

Και αλήθεια σου λέμε γελάσαμε πάρα πολύ με την περιγραφή του Μπράτη και τον τρόπο που την έλεγε στη Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα. Πώς πήγε όμως το set των κοριτσιών; Θα το μάθουμε μετά στο πλατό στη διάρκεια της κριτικής.

Για την ώρα δες το βίντεο με τον Άγγελο Μπράτη.