GNTM 3: Η Ίριδα αποχώρησε για λόγους υγείας και ιδού το πρώτο της post

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Η Ίριδα αποχώρησε για λόγους υγείας και ιδού το πρώτο της post

Tι είπε μετά την αποχώρησή της;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε ίσως μία από τις πιο ωραίες δοκιμασίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο reality μοντέλων. Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να πουλήσουν όσο καλύτερα γινόταν γυαλιά ηλίου και ρολόγια, σε μία δοκιμασία που είχε αγωνία, τρόμο, αλλά και ανέμελες βόλτες. Ο Ανδρέας, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, επέλεξε τα ζευγάρια και τα concept με τα συναισθήματα, και οι παίκτες έπρεπε να κάνουν πράξη το μάθημα που έκαναν λίγες ώρες πριν με τον Βασίλη Μίχα.

Από το προηγούμενο επεισόδιο με το makeover, είχαμε δει πως η Ίριδα είχε κάποιο πρόβλημα με το χέρι της, το οποίο και είχε δέσει. Όπως είχε αναφέρει στη Λία, δε χτύπησε κάπου απλά εκεί που χόρευε απλώς γύρισε. Ωστόσο, ο πόνος ήταν αρκετά έντονος και, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρησή της ήταν επιτακτική λόγω του τραυματισμού της.

Η Ίριδα Παπουτσή, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της, έκανε το πρώτο της post στο Instagram account της, όπου ευχαρίστησε παραγωγή, κριτές και φίλους ενώ έκανε και κάποια στόρι λέγοντας αρχικά με τις φίλες της πως η αποχώρησή της ήταν πολύ άδικη και πως έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος άλλος.

«Gntm3 aaaand I’m back.. Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα , μια πανέμορφη εμπειρία μόλις ολοκληρώθηκε για εμένα, αλλάζω κανάλι λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της.

Δες τη στην gallery αλλά άκου και όσα είπε στο βίντεο παρακάτω.