To σχόλιο του Scott Disick στη μητέρα των παιδιών του ήρθε την κατάλληλη στιγμή

Πατούλια Κατερίνα
To σχόλιο του Scott Disick στη μητέρα των παιδιών του ήρθε την κατάλληλη στιγμή

Ο Scott χώρισε και άρχισε τα σχόλια στην Kourtney

Μια απίθανη φωτογραφία της Kourtney Kardashian στο Instagram αλλά και η λεζάντα που επέλεξε η μεγαλύτερη εκ των αδερφών Kardashian ήταν αρκετή να προκαλέσει ένα αρκετά χιουμοριστικό σχόλιο από τον πρώην αγαπημένο της και πατέρα των τριών παιδιών της.

Ο λόγος για τον Scott Disick που πρόσφατα χώρισε μετά από σχέση πολλών ετών από την 22χρονη Sofia Richie. Κι επειδή η Sofia βρήκε παρηγοριά ήδη στην αγκαλιά του συνομήλικου φίλου της Jaden Smith, ο Scott αποφάσισε να σχολιάσει την φωτογραφία της πρώην του Kourtney.

Η Sofia φέρεται να ζήλευε πάντα τον δεσμό που είχε ο Scott με την Kourtney με την οποία μοιράζονται άλλωστε την επιμέλεια και ανατροφή των παιδιών τους, του 10χρονου Mason, της 7χρονης Penelope και του πεντάχρονου Reign.

Η Kourtney Λοιπόν στην επίμαχη φωτογραφία πόζαρε πιο θεά από ποτέ και έγραφε πως δεν μαγειρεύει και δεν πλένει!

Ο 37χρονος Disick απάντηση χαρακτηριστικά: «Αυτό το ξέρουμε»! Βέβαια, παρ’ ότι η Kourt απάντησε σε άλλα σχόλια που έγιναν εκείνη τη στιγμή, επέλεξε να μην απαντήσει στον πρώην αγαπημένο της. Βέβαια, τις τελευταίες μέρες, οι δύο πρώην παρέα με τα παιδιά τους είναι παντού μαζί!

Το διάστημα αυτό πάντως, o Scott φέρεται να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του 24χρονου μοντέλου Bella Banos.



Δες το σχόλιο παρακάτω.