Ο David Beckham ποζάρει με τη Harper και το Instagram βγαίνει «εκτός εαυτού»

Ο David Beckham ποζάρει με τη Harper και το Instagram βγαίνει «εκτός εαυτού»

Δεν πήγαινε κάπου το μυαλό μας, μέχρι τη στιγμή που είδαμε την εικόνα. 

Η αλήθεια είναι ότι όταν ένας πατέρας φωτογραφίζεται με την κόρη του, λίγα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, μιας και είναι ένα άκρως τρυφερό θέαμα. Ωστόσο, είναι κάποιες φορές, που οι αγαπημένοι μας stars, ξεφεύγουν λίγο από τα όρια που άλλοι έχουν θέσει για συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές.

Η Victoria Beckham, λοιπόν ανέβασε πριν λίγες ώρες, μία φωτογραφία του αγαπημένου της David, με την κόρη τους Ηarper. Είναι κάτι που η διάσημη fashion designer έχει κάνει στο παρελθόν, και μάλλον θα ξανακάνει, και γιατί όχι…

Δυστυχώς όμως, η φωτογραφία αυτή, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις μιας και σε πολλούς δεν άρεσε αυτό που… απεικόνιζε. Για να γίνουμε πιο σαφείς, μπορούμε να δούμε τον David να φιλάει στο στόμα τη Harper!

Και μπορεί αυτή να είναι μία άκρως τρυφερή κίνηση-δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε και αλλιώς-αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ένιωσαν άβολα με το θέαμα και δε δίστασαν να το εκφράσουν.

«Να αγαπάς την οικογένειά σου, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα όλους εκείνους τους γονείς που φιλάνε στο στόμα τα παιδιά τους», έγραψε μία follower για να συμπληρώσει άλλη μία: «Σας παρακαλώ, σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στο στόμα»!!!

Φυσικά τα σχόλια δεν ήταν μόνο τα παραπάνω, μιας και φαίνεται ότι σε αρκετούς δεν άρεσε η κίνηση αυτή. Από την πλευρά της η οικογένεια δεν έχει δώσει κάποια απάντηση, και η αλήθεια είναι, ότι δεν έχει και κάτι να πει.

Δες την παρακάτω gallery: