«Σας έχω μία σπουδαία ανακοίνωση», έγραψε η star και όλοι πιστεύουν ότι είναι έγκυος!

«Σας έχω μία σπουδαία ανακοίνωση», έγραψε η star και όλοι πιστεύουν ότι είναι έγκυος!

Η ίδια δεν είπε τίποτα παραπάνω!

Χαρήκαμε πολύ με το γάμο της, ο οποίος έγινε πρόσφατα στο Las Vegas, υπό τις ευλογίες του Elvis Presley- φυσικά - μιας και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο εντυπωσιακό, από την ανατρεπτική τραγουδίστρια και τον cooler than life σύντροφό της και διάσημο ηθοποιό!

Και τώρα, η star της μουσικής, επιστρέφει στα social media, με μία αινιγματική δήλωση. Έναν περίπου χρόνο μετά την «εξαφάνισή» της από το Twitter, επανεμφανίστηκε λίγες ώρες πριν, με μία φωτογραφία της την οποία τη συνόδευε η εξής λεζάντα: «Έχω μία σπουδαία ανακοίνωση αύριο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά αν θέλετε να νιώσετε δυνατοί και να δώσετε αγάπη στον εαυτό σας, μείνετε συντονισμένοι», έγραψε.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια από κάτω ήταν αμέτρητα, με αρκετούς να θεωρούν ότι ετοιμάζει κάποιο νέο project, ή ακόμα και νέα τραγούδια.

Βέβαια, ήταν αρκετοί και εκείνοι που θεώρησαν ότι ίσως περιμένει το τρίτο της παιδί, και το πρώτο με τον νέο της σύζυγο. Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση είναι ευχάριστη και οι θαυμαστές της ανυπομονούν για τα νέα της!!!

Δες την παρακάτω gallery για να καταλάβεις σε ποιαν αναφερόμαστε: