Η λεπτομέρεια για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη που έγινε γνωστή

Η λεπτομέρεια για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη που έγινε γνωστή

Τι ακριβώς δεν γνωρίζαμε για τον γάμο της τραγουδίστριας

Στις 10 Οκτώβρη 2020, όλοι ξαφνιάστηκαν από την είδηση του θρησκευτικού γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου μιας και τελευταία στιγμή η τραγουδίστρια άλλαξε τον τόπο του γάμου, έφυγε για τις Σπέτσες με τον καλό της, την οικογένειά της και λιγοστούς φίλους και παντρεύτηκε τελικά στο νησί.

Σπύρος και Ελεονώρα πραγματοποίησαν (9-10-2020) ένα πάρτι πριν τον γάμο και την επόμενη μέρα έγινε η τελετή σε γραφικό εκκλησάκι των Σπετσών. Η Ελεονώρα πραγματοποίησε την ίδια ημέρα μάλιστα και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ένα στόρι στο οποίο πόζαρε με τον αγαπημένο της ενώ και οι δύο ήταν ντυμένοι στα λευκά.

«Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιο της, αναφερόμενη φυσικά στις χιλιάδες ευχές που έχει δεχτεί. Ο πατέρας της Ελεονώρας, Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στον Άλφα και στην εκπομπή Direct όπου και αναφέρθηκε στον γαμπρό του τονίζοντας:

«Είναι ευπρεπέστατος, ευγενής και μου είπε ότι θα συνεχίσει να κάνει χαρούμενη την Ελεονώρα».

Ο μπαμπάς της Ελεονώρας, έκανε και μια αποκάλυψη για το μυστήριο που δεν γνωρίζαμε, μιας και μάθαμε πως ο γάμος αρχικά ήταν να είναι πολιτικός και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε ο θρησκευτικός.

«Δεν ήμασταν πολλοί, ήταν 30 προσκεκλημένοι, μαζεύτηκαν κι άλλοι, ο χώρος ήταν εξωτερικός στο προαύλιο της εκκλησίας. Ήθελα τον θρησκευτικό γάμο αλλά η κόρη μου με εξέπληξε. Μου είχε πει ότι θα κάνει πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα όταν επιτρέψουν οι συνθήκες έναν μεγαλύτερο γάμο. Το κατάλαβα πάντως, όταν της είπα να μην φορέσω το κοστούμι που έραψα στον πολιτικό γάμο αλλά μου είπε να το πάρω μαζί».