Khloe Kardashian και Tristan Thompson είναι ξανά μαζί και έχουμε το πρώτο φιλί

Πατούλια Κατερίνα
Khloe Kardashian και Tristan Thompson είναι ξανά μαζί και έχουμε το πρώτο φιλί

Τέλος το κυνηγητό! Είναι ξανά μαζί.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Khloe Kardashian μένει και πάλι με τον πατέρα του παιδιού της Tristan Thompson.
Μετά από πολλούς χωρισμούς, σκάνδαλα απιστιών από την γέννηση κιόλας του παιδιού τους, της μικρής True κι ενώ οι φήμες πως η μικρότερη Kardashian είναι και πάλι έγκυος, η Khloe και ο Tristan δεν κρύβονται πια.

Η 36χρονη και ο αγαπημένος της έδωσαν μαζί το παρών στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της Kim Kardashian και στο βίντεο της βραδιάς, Khloe και Tristan πόζαραν μαζί.

Και ενώ η κάμερα του Keeping Up with the Kardashians έγραφε, ο Tristan έσκυψε και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του. Σε άλλο βίντεο, η Khloe ήταν όλο χαμόγελα στο πλευρό του Tristan στο βαν που μετέφερε το ζευγάρι μαζί με τους άλλους δύο πρώην, την Kourtney Kardashian με τον Scott Disick.

Πηγή του People ανέφερε πως η Khloe λύγισε βλέποντας την συνεχή προσπάθεια του Tristan να είναι παρών στο μεγάλωμα της κόρης τους και τον τρόπο που την διεκδίκησε μετά το σκάνδαλο ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου πέρσι με την JORDYN Woods.



«Υπάρχει πάντα η ανησυχία πως ο Tristan θα ξεκινήσει πάλι τα παλιά του κόλπα αλλά με την καραντίνα είχαν τον χρόνο να δουλέψουν τη σχέση τους, να περάσουν χρόνο μαζί και να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος. Η Khloe θέλει να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους χωρίς να ξεχνάει τι έχει προηγηθεί», είπε άτομο από το περιβάλλον της Kardashian.

Δες το τρυφερό φιλί και στις παρακάτω φωτογραφίες: