Η Blake Lively «έπεσε θύμα» photoshop & τρόλαρε τον εαυτό της στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Blake Lively «έπεσε θύμα» photoshop & τρόλαρε τον εαυτό της στο Instagram

Εντάξει το ζευγάρι Lively-Reynolds απλά το αγαπάμε

Αν μας ρωτούσε κάποιος να του πούμε το αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood αυτό θα ήταν ξεκάθαρα η Blake Lively με τον Ryan Reynolds. Οι δυο τους είναι ότι καλύτερο έχει το Hollywood και δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε. Αγαπημένες μας στιγμής όταν αυτοτρολάρονται σαν οικογένεια ή τρολάρει ο ένας τον άλλον στα social media σε γιορτές γενέθλια κλπ.

Και η αλήθεια είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές να το κάνουν. Συνήθως το κάνει ο Ryan στη σύζυγό του, όμως κι εκείνη απαντά πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά η Blake τρόλαρε μόνη της τον εαυτό της στο post που έκανε. Πολλοί είναι οι stars του Hollywood που πηγαίνουν να ψηφίσουν για τις εκλογές της Αμερικής παρακινώντας και τους followers τους αν είναι μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής.

Και το ίδιο έκανε και το διάσημο ζευγάρι του Hollywood. Αφού ψήφισαν οι δυο τους ανέβασαν μια φωτό στην οποία όμως η ηθοποιός δεν φορά παπούτσια. Και τι έκανε γι’ αυτό; Έκανε photoshop στον ίδιο της τον εαυτό και πρόσθεσε στα πόδια της παπούτσια, ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Και η αλήθεια είναι πως αν κοιτάς τη φωτό από μακριά, φαίνεται πάρα πολύ αληθινό όλο αυτό. Ο Ryan Reynolds από την άλλη επεξεργάστηκε τη φωτό της συζύγου του και την έβαλε να φορά μποτάκια. Δεν ξέρουμε τι λες εσύ, αλλά πραγματικά έχεις συναντήσει ποτέ πιο αστείο ζευγάρι;

Εδώ να συμπληρώσουμε πως ο Ryan Reynolds που είναι από το Vancouver, στον Καναδά, αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φέτος.

Δες τις φωτογραφίες με το photoshop στη gallery που ακολουθεί.