Τα πιο fun βίντεο στο Instagram ήρθαν από τις αδερφές Καζαριάν

Τα πιο fun βίντεο στο Instagram ήρθαν από τις αδερφές Καζαριάν

Πρέπει να δεις την Ειρήνη και τη Μαρία στην έξοδό τους.

Πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν τις αδερφές Καζαριάν. Στη showbiz τουλάχιστον είναι δύο ονόματα που έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Η μεν Ειρήνη έχει κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, παρά τη φήμη του αντιφαβορί που είχε στην αρχή. Προσπάθησε, εξελίχθηκε και κατάφερε να γίνει η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Από την άλλη, η Μαρία, πέρα από το ότι είναι αδερφή της Ειρήνης, είδε κι εκείνη το όνομά της να βρίσκεται στην τηλεόραση με της συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Όπως και να έχει, ένα πράγμα που μπορείς να πεις είναι ότι τα δύο κορίτσια είναι άκρως εντυπωσιακά και έχουν κερδίσει το κοινό με τη λάμψη και τις διασκεδαστικές τους προσωπικότητες. Οπότε, είναι λογικό να βρίσκονται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας.

Μία βόλτα στο προφίλ της Ειρήνης, ωστόσο, μας έδειξε δύο βίντεο, στα οποία τα δύο κορίτσια έχουν επιλέξει ένα πολύ αστείο εφέ, που τους παραμορφώνει τα μάτια, δημιουργώντας ένα πολύ αστείο αποτέλεσμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δίδυμο δε φοβάται να «τσαλακωθεί» και αυτό είναι κάτι που χωρίς καμία αμφιβολία μπορείς να τους αναγνωρίσεις.

Δες τα βίντεο στη συνέχεια.