Ο δεσμός έλαβε τέλος και ήρθε το unfollow στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο δεσμός έλαβε τέλος και ήρθε το unfollow στο Instagram

Νέα δυσάρεστη εξέλιξη στην προσωπική ζωή της

Μπορεί στη διάρκεια της καραντίνας να χώρισαν αρκετά ζευγάρια, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στο Hollywood, όμως και αυτές οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν στις συνθήκες του εγκλεισμού, δεν φαίνεται να είχαν καλή κατάληξη. Το 2020 γενικά δεν φημίζεται προς το παρόν για τις θετικές ειδήσεις του, και σε όσες έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, έρχεται να προστεθεί ακόμη μία.

Η διάσημη ηθοποιός που μέσα στη καραντίνα βρήκε την αγάπη και τον έρωτα στα μάτια του μουσικού Goody Grace είναι και πάλι single και όχι μόνο. Εκτός από τον χωρισμό υπήρξε και unfollow στο Instagram και αυτό το λες και σοβαρό. Εν έτη 2020 όταν υπάρχει unfollow και unfriend κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Ή μπορεί και όχι.

Ο λόγος για την Kate Beckinsale, η οποία στα 47 της, μέσα στην καραντίνα έκανε σχέση με τον κατά 24 χρόνια μικρότερό της Goody Grace, με τον οποίο όπως όλα δείχνουν δεν είναι πλέον μαζί. Οι δυο τους έμεναν μαζί στην έπαυλή της στο Los Angeles την άνοιξη στη διάρκεια της καραντίνας, τώρα όμως έχουν πια χωρίσει.



Από τις 22 Οκτωβρίου, έχει καθαρίσει το Instagram της από οποιοδήποτε ίχνος του μουσικού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πλέον μετακομίσει από το σπίτι της και επέστρεψε στο σπίτι του, στην πατρίδα του, στον Καναδά, σύμφωνα με τη Sun. Η Kate επίσης έκανε unfollow τον Goody στα social media.

Η Kate Beckinsale και ο Goody φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι πριν τα Grammys στις 25 Ιανουαρίου 2020. Αλλά δεν ήταν επίσημα σε σχέση μέχρι τον Απρίλιο, όταν και εντοπίστηκαν να περπατούν μαζί μαζί στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του lockdown για τον COVID-19. Βγήκαν επίσης έξω από το σπίτι για να κάνουν πεζοπορίες σε κοντινή απόσταση και να προμηθευτούν με πράγματα από μαγαζί, καθώς ο Goody πέρασε την καραντίνα με την εκθαμβωτική Βρετανίδα μελαχρινή, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του.