Γιατί η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τέσσερις ημέρες νωρίτερα τα 51α γενέθλιά της

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τέσσερις ημέρες νωρίτερα τα 51α γενέθλιά της

Η Μενεγάκη θα κλείσει τα 51 της χρόνια στις 29 Οκτώβρη.

Ξέρουμε πως τις τελευταίες δεκαετίες, η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε κάθε χρόνο να γιορτάζει τα γενέθλιά της στο πλατό των τηλεοπτικών εκπομπών που παρουσίαζε.

Η ίδια πολλές φορές είχε αναφερθεί στο γεγονός, μιας και όπως εξηγούσε κάθε χρόνο δεν είχε περιθώριο να μην γιορτάσει τηλεοπτικά, μιας και οι συνεργάτες της κάθε φορά φρόντιζαν να γιορτάζουν τα γενέθλια της διάσημης Σκορπίνας με κέφι, μπαλόνια και ενθουσιασμό.



Αυτή τη χρονιά όμως, η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν θα γιορτάσει τηλεοπτικά αλλά φρόντισε να γιορτάσει προκαταβολικά τα 51α γενέθλιά της, στο πιο αγαπημένο της μέρος, στο ξενοδοχείο Onar στην Άνδρο.

Το καταφύγιο της Ελένης και του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου είναι ακόμα ανοιχτό και η παρουσιάστρια, αποφάσισε, μιας και φέτος μπορούσε να είναι μακριά από την Αθήνα με όλα τα της αγαπημένα πρόσωπα, να γιορτάσει παρέα με δύο πολύ σημαντικούς άντρες στη ζωή της.

Μιλάμε φυσικά για τον αδερφό της Ελένης, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος έχει γενέθλια στις 24 Οκτώβρη κι ακόμα έναν Σκορπιό, τον πρωτότοκο γιο της Ελένης, Άγγελο Λάτσιο ο οποίος έχει γενέθλια στις 30 Noέμβρη.

Οι τρεις τους έσβησαν από μία διαφορετική τούρτα, η οποία είχε πάνω της τα κεράκια με την ηλικία τους.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια μας πολλά αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα κ ο ένας μια μέρα αργότερα @teomisokalos 24/10. #eleni 29/10. @aggelos_latsios 30/11».

Είναι πιθανό, η Ελένη να ετοιμάζει κάποιο ταξίδι ή απλά να ήθελαν οι τρεις Σκορπιοί μαζί να σβήσουν τις τούρτες τους έστω και προκαταβολικά σε περίπτωση που στην ακριβή ημερομηνία οι συνθήκες δεν βοηθήσουν για να είναι όλοι μαζί στην Αθήνα.

Ο Άγγελος, φρόντισε μάλιστα να αφήσει και ένα σχόλιο κάτω από το ποστ της διάσημης μαμάς του.