Η σημερινή αποχώρηση ήταν ό,τι πιο awkward έχουμε δει στο GNTM 3

Η σημερινή αποχώρηση ήταν ό,τι πιο awkward έχουμε δει στο GNTM 3

Η σημερινή αποτυχία του στοίχησε ακριβά.

Οι δοκιμασίες του Greece’s Next Top Model φέτος είναι για δυνατούς παίκτες και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας... Φαβορί ονόματα έχουν εγκαταλείψει από νωρίς το παιχνίδι και άλλοι έχουν αποδείξει ότι είναι πιο ικανοί από όσο νόμιζαν και οι ίδιοι όπως για παράδειγμα ο Δημοσθένης ο οποίος είχε μια αρκετά καλή φωτογραφία σήμερα. Το φετινό Greeces Next Top Model είναι μοναδικό. Κάτι που το διαφοροποιεί από τα προηγούμενα είναι σίγουρα οι ανατροπές του και πίστεψέ μας, σήμερα είδαμε μπόλικες.



Στη σημερινή δοκιμασία πολλά αγόρια αλλά και κορίτσια τα έκαναν… μούσκεμα με τις επιδώσεις τους. Περνώντας κάτω από τον καταρράκτη, οι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν να βγάλουν μια καλή φωτογραφία και αυτό έγινε αντιληπτό ιδιαίτερα στο πλατό, μάλιστα δεν έλειψαν τα ατυχήματα, οι κακές στιγμές και οι αδιαθεσίες.



Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για όλους κυρίως για τα κορίτσια μιας και τα αγόρια είναι περισσότερα μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Αν και θα περίμενες να ακούσεις ότι για ακόμη μια φορά αποχώρησε κορίτσι από το σπίτι, πρέπει να σου πούμε ότι σήμερα έφυγε αγόρι. Όσο για την καλύτερη φωτογραφία, την κέρδισε ο Δημοσθένης μεταξύ εκείνου και του Αιμιλιάνο.



Αν και οι εντάσεις δεν έλειψαν, τα χτυποκάρδια-ιδίως με τα ατυχήματα- ήταν έντονα, πρέπει να μάθεις την αποχώρηση… σοκ της σημερινής δοκιμασίας. Τα spoils τελικά βγήκαν αληθινά και το golden pass-χωρίς πολλά λόγια από τους κριτές- δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι.