GNTM 3: Η στιγμή που Μαρινέλα και Αιμιλιάνο ήρθαν πιο κοντά (video)

GNTM 3: Η στιγμή που Μαρινέλα και Αιμιλιάνο ήρθαν πιο κοντά (video)

Τι ήταν αυτό που είδαμε;

Greece’s Next Top Model θα πει challenges, χαμόγελα, έντονα συναισθήματα και τώρα ιδίως με αγόρια και κορίτσια στο ίδιο σπίτι, ερωτικά ειδύλλια, βγαλμένα από Χολιγουντιανή ταινία… ίσως. Ναι, μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν φλερτ και όπως ακούγεται προς τα έξω, υπάρχουν ζευγάρια. Φανταζόμαστε δεν περίμενες εμάς να στο θυμίσουμε, έχεις ήδη καταλάβει τι συμβαίνει.

Οι φήμες θέλουν κορίτσια και αγόρια στο σπίτι του GΝΤΜ 3 να έρχονται πιο κοντά και για να λέμε την αλήθεια, υπάρχουν στιγμές που έχουμε δει κάποιους να μιλάνε πιο ζεστά. Σήμερα είδαμε χάδια και βλέμματα που μόνο ένα φλερτ θα πρόδιδαν.

Σήμερα το επεισόδιο ξεκίνησε με ένα party όλο λάμψη, που να ήξεραν οι διαγωνιζόμενοι τι θα ακολουθούσε. Όλα άρχισαν όταν η Ζενεβιέβ έσπρωξε τον Γιώργο Καράβα στην πισίνα, οπότε το party έκρυβε πίσω του και μια δοκιμασία. Τα παιδιά έπρεπε να πέσουν στην πισίνα, πάντα με στιλ, και να βγάλουν την πιο χαρούμενη φωτογραφία.



Είδαμε λοιπόν την Μαρινέλα να τρέχει προς το μέρος του Αιμιλιάνο με πρόφαση να τον σπρώξει στο νερό-για χάρη του concept, τι νόμιζες-, εκείνο όμως που δεν περιμέναμε ήταν τα χάδια και τα βλέματα που αντάλλαξαν. Αν αυτό δεν είναι έρωτας... τότε τι είναι;

Δες το video και θα καταλάβεις: