GNTM 3: Η ένταση των αγοριών παραλίγο να καταλήξει σε άγριο καυγά

GNTM 3: Η ένταση των αγοριών παραλίγο να καταλήξει σε άγριο καυγά

Μάλλον κάποιος πρέπει να τους κρατά σε απόσταση.

Είναι αλήθεια πια ότι αγόρια και κορίτσια δίνουν όλο τους το είναι για μια σωστή και άρτια λήψη. Αυτό που γίνεται βέβαια αντιληπτό είναι ότι όσον αφορά τους συμπαίκτες τους φροντίζουν να βγάζουν προς τα έξω το χειρότερό τους πρόσωπο.

Τελευταία, οι καυγάδες και οι διαφωνίες είναι όλο και πιο έντονοι κάτι φυσικά που δεν χαροποιεί κανέναν. Αν μας ρωτάς και ποιος θα έλεγε όχι για λίγη ένταση, αλλά μεταξύ μας, το έχουν παρακάνει. Καθημερινά υπάρχει και κάποιο διαφορετικό παράπονο το οποίο φυσικά φροντίζουν να βγάζουν προς τα έξω.

Πιο εκρηκτικές προσωπικότητες πάντως στο παιχνίδι που έχουν ξεχωρίσει είναι η Ρασέλ η οποία δεν κολλάει πουθενά και ο Αιμιλιάνο ο οποίος «στάζει» μέλι κάθε φορά που μιλά για οποιονδήποτε στο παιχνίδι. Τελευταία την εμφάνισή του κάνει και ο Ανδρέας, ο οποίος μάλλον τον τρώει το άδικο. Το αγόρι, όχι ότι μπλέκει σε καυγάδες αλλά διαρκώς είναι το επίκεντρο κάποιας διαφωνίας. Εκείνος απτόητος υποστηρίζει τις απόψεις του και κάπως έτσι έγινε και σήμερα.

Αφορμή στάθηκαν τα ντισαβαντάζ που έδωσε ο Δημοσθένης. Μετά από μια κίνηση υπήρξε ένταση και τα… πηγαδάκια φυσικά δεν έλειψαν. Ο Ανδρέας ανέφερε κάτι το οποίο έφτασε στα αυτιά του Ηρακλή. Κάπου εκεί μπλέχτηκε ο Δημοσθένη, ο Edward αλλά και ο Αιμιλιάνο. Έγινε το έλα να δεις στο σετ και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Δες το video και θα καταλάβεις.