GNTM 3: Η Παρασκευή έφυγε όμως το Twitter «δίκασε» τη Ρασέλ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Η Παρασκευή έφυγε όμως το Twitter «δίκασε» τη Ρασέλ

Και όχι άδικα

Το Greece’s Next Model φέτος σε κάθε επεισόδιο μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο. Τα concept που βλέπουμε είναι πραγματικά φανταστικά, και το σίγουρο είναι πως φέτος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα κάναμε ούτε ένα από τα concept αυτά. Τα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης που μας πέρασαν σχεδόν μας απογοήτευσαν με τις αποχωρήσεις που είδαμε.

Βέβαια η πιο awkward αποχώρηση ήταν της Δευτέρας, αυτή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι, ο οποίος έπειτα από μία άτυχη στιγμή γλίστρησε και κάπως έτσι δεν μπόρεσε να δώσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Ομοίως και η Παρασκευή εχθές ενώ σχεδόν ολοκλήρωσε το ζητούμενο η φωτογραφία της είχε αρκετές αστοχίες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι.

Δύο στα δύο είχε η Ρασέλ, που ενώ δεν έδωσε καμία από τις δυο μέρες θετικό αποτέλεσμα τη γλίτωσε στο παρατρίχα και δεν αποχώρησε. Αυτό φυσικά έκανε έξαλλο το Twitter, το οποίο της «δίκασε» και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Κι ενώ το τελευταίο διάστημα είχαμε αρχίσει να συμπαθούμε την τριάδα αυτή, η Ρασέλ έπρεπε να έχει αποχωρήσει έστω σε μία από τις δύο δοκιμασίες.

Βρίσκουμε πολύ άδικη την αποχώρηση τόσο του Κωνσταντίνου, όσο και της Παρασκευής, ωστόσο μας παρηγορεί το γεγονός πως η αγαπημένη μας τσιγγάνα θα μπει ξανά στο σπίτι του GNTM μόλις γίνουν οι επιστροφές.

Για την ώρα δες τα σχόλια που έκαναν για τη Ρασέλ στο Twitter.