GNTM 3: Η απόλυτη ανατροπή! Κι όμως οι δύο παίκτες δεν είναι ζευγάρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Η απόλυτη ανατροπή! Κι όμως οι δύο παίκτες δεν είναι ζευγάρι

Και υπάρχουν στοιχεία

Το Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε και γι’ αυτή την εβδομάδα, με δύο πολύ άδικες -θα λέγαμε- αποχωρήσεις. Κωνσταντίνος Τσεντολίνι και Παρασκευή Κερασιώτη δυστυχώς δεν έδωσαν το 100% του εαυτού τους στις δοκιμασίες με την αποχώρησή τους να είναι δυστυχώς αναπόφευκτη. Η Ρασέλ που επίσης δεν πήγε καλά πέρασε αλώβητη και τις δυο μέρες και εξασφάλισε την παραμονή της για ακόμη μια εβδομάδα στο σπίτι του GNTM.

Επειδή όμως υπάρχει μια σύγχυση όταν σκεφτόμαστε τις αδικίες που είδαμε ας αναφερθούμε σε ένα άλλο θέμα. Σε ένα ζευγάρι, που όμως τελικά δεν είναι ζευγάρι. Τρία ήταν τα ζευγάρια για τα οποία υπάρχουν φήμες μέσα στο σπίτι του GNTM και απ΄ ό,τι φαίνεται το ένα τελικά δεν ισχύει.

Ο λόγος για τη Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Και όχι η αιτία δεν είναι η Μαρινέλλα και τα αγγίγματα που είδες εχθές όταν τον έσπρωξε στην πισίνα. Η «αιτία» είναι πως τα παιδιά γνωρίζονται και πριν το Greece’s Next Top Model και είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι. Την αποκάλυψη και επιβεβαίωση ουσιαστικά της μη σχέσης έκανε μια περσινή διαγωνιζόμενη, η οποία δηλώνει και πολύ καλή φίλη των δύο παιδιών.

Η Κατερίνα Πεφτίτση σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε πως τα δύο παιδιά δεν είναι ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM και πως αν ήταν θα το γνώριζε και η ίδια. Βέβαια από τη μια στιγμή στην άλλη και όταν είσαι μέσα σε ένα σπίτι κλεισμένος, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Όχι;