Breaking News: Ο Brad Pitt μόλις χώρισε με την Nicole Poturalski (photos)

Breaking News: Ο Brad Pitt μόλις χώρισε με την Nicole Poturalski (photos)

Και ο λόγος είναι πολύ ανθρώπινος. 

Ήταν πριν τρεις περίπου μήνες, όταν είπαμε επισήμως, και για πρώτη φορά στην πραγματικότητα, ότι ο Brad Pitt, δεν είναι πια single μιας και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου μοντέλου, Nicole Poturalski.

Ούτε Jennifer Aniston, ούτε Alia Shawkat, ούτε και καμία άλλη star από όσες του είχαν κατά καιρούς χρεώσει, δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του διάσημου γόη. Το έκανε λοιπόν η εντυπωσιακή νεαρά, η οποία ωστόσο όπως μάθαμε λίγο αργότερα είναι… παντρεμένη και έχει μάλιστα ένα παιδί.

Και ενώ ήταν γνωστό ότι ο Brad δεν είχε και σπουδαίες βλέψεις για τη σχέση αυτή, μιας και τους χώριζε, εκτός από όλα τα υπόλοιπα και μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, το ζεύγος ζούσε τον έρωτά του απερίσπαστο. Μέχρι λίγες μέρες πριν, όταν και η Nicole εθεάθη σε εστιατόριο με τον… νόμιμο σύζυγο Roland Mary με τον οποίο ήταν ως γνωστόν σε… διάσταση.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα, βασικά λίγες ώρες πριν, πληροφορηθήκαμε ότι Brad και Nicole δεν είναι πλέον μαζί, μιας και η «σχέση» τους έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με το περιβάλλον του star, το πράγμα δεν ήταν ποτέ σοβαρό και απλά περνούσαν καλά. Ή τουλάχιστον όσο μπορούσαν δεδομένων των συνθηκών.

Από την άλλη, η Nicole μίλησε πρόσφατα δημόσια για τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει, κάτι που όπως εξομολογήθηκε την πληγώνει πολύ! Εμείς πάλι λέμε, ότι το σύντομο ειδύλλιο με τον Brad της «έχτισε» καριέρα. Τα υπόλοιπα θα τα ξεπεράσει πιστεύουμε.

Δες την παρακάτω gallery: