H διάσημη ηθοποιός στην πρώτη της έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

H διάσημη ηθοποιός στην πρώτη της έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Συνοδευόμενη από τον επίσης διάσημο, και σέξι, σύζυγό της!

Είχαμε ανακοινώσεις στις αρχές του μήνα, με τους θαυμαστές του ζευγαριού να ξετρελαίνονται και φυσικά να κατακλύζουν τα social media με ευχές για το μωράκι που περιμένουν. Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και κατάφεραν να την κρατήσουν κρυφή για αρκετό διάστημα, αν και με τα lockdowns αυτό τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Και τώρα, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στους δρόμους του Λονδίνου να κάνουν τα ψώνια τους, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος για τους Rose Leslie και Kit Harington, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, και όπως είναι φυσικό, είναι κατενθουσιασμένοι!

Το ζευγάρι, ως γνωστόν γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones ενώ τον Ιούνιο του 2018 παντρεύτηκαν σε μία super glamorous τελετή στο… κάστρο της Rose.

Πάντως στις φωτογραφίες ο Kit δείχνει πολύ ιππότης και κύριος μιας και δεν κουράζει καθόλου την καλή του. Εύγε Kit. Σαν τον Jon Snow κι εσύ… Gentleman!