Ελένη Μενεγάκη: Οι συγκινητικές ευχές του γιου της στο Instagram και η απάντησή της

Ελένη Μενεγάκη: Οι συγκινητικές ευχές του γιου της στο Instagram και η απάντησή της

Με μία υπέροχη φωτογραφία, 17 περίπου χρόνια πριν!

Μπορεί να μη βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση αλλά η Ελένη Μενεγάκη καταφέρνει κάθε φορά να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και φυσικά να λείπει στους θαυμαστές της, οι οποίοι καθημερινά τη «βομβραδίζουν» με μηνύματα αγάπης.

Σήμερα λοιπόν, ως γνωστόν, η Ελένη έχει τα γενέθλιά της. Και μπορεί να μην είχαμε τις πατροπαράδοτες τηλεοπτικές ευχές, εκπλήξεις και φυσικά happenings, αλλά όσοι την αγαπούν την τίμησαν δεόντως, είτε με διαπροσωπικές ευχές, είτε μέσω social media.

Ένας από αυτούς, είναι και ο μονάκριβος γιος της Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος σε λίγο καιρό γίνεται 18 ετών! Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, κάτι που φάνηκε και από το υπέροχο post στο Instagram, με το οποίο επέλεξε να ευχηθεί στην εορτάζουσα.

Μία φωτογραφία από τα παλιά, και μία τωρινή της Ελένης, με την εξής λεζάντα: «Happy birthday to this star ⭐️ ❤️ 51 never looked prettier! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σ'αγαπώ πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!».

Όπως είναι φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη έλιωσε με τα λόγια αυτά, και συγκινημένη απάντησε: «Παιδί μουυυυυυυυυ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ μονάκριβο αγόρι μου».

Μία υπέροχη σχέση μητέρας-γιου δε νομίζετε;