Νέες απειλές από τον πατέρα της Meghan Markle πριν τη δίκη: «Θα τα πω όλα»!

Πατούλια Κατερίνα
Νέες απειλές από τον πατέρα της Meghan Markle πριν τη δίκη: «Θα τα πω όλα»!

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Meghan Markle με τον πατέρα της

Eκεί που η Meghan Markle είχε λίγο ησυχάσει, ο πατέρας της Thomas Markle βάζει πάλι φωτιά με μια επίσημη δήλωση στο δικαστήριο.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η δίκη της Meghan με την εφημερίδα Mail On Line για τη δημοσίευση του γράμματος που η δούκισσα του Sussex είχε στείλει στον πατέρα της πριν τον βασιλικό γάμο, θα εκδικαζόταν στις αρχές Γενάρη.

Η Meghan όμως ζήτησε αναβολή της δίκης μέχρι το επόμενο φθινόπωρο και κάπου εκεί οι φήμες για πιθανή δεύτερη εγκυμοσύνη της 39χρονης Markle φούντωσαν.

Κι ενώ η Markle ζητά αναβολή, ο πατέρας της, ζητά άμεση εκδίκαση της υπόθεσης. Ο 76χρονος τονίζει πως έχει κλονισμένη υγεία, η οποία επιβαρύνεται από το άγχος που του δημιουργεί η περαιτέρω αναμονή για την εκδίκαση της υπόθεσης και ο ίδιος επιθυμούσε να καταθέσει και όλη η διαδικασία να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, ενώ επισημαίνει πως ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να δώσει το παρόν στη δίκη και να τα πει όλα.

Σου θυμίζουμε πως ο Markle έχασε τον γάμο της κόρης του εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά που υποτίθεται πως είχε και δεν μπορούσε να ταξιδέψει αλλά τώρα εν μέσω πανδημίας και με την καρδιά του ακόμα επιβαρυμένη θα τολμούσε να μπει στο αεροπλάνο.

Ο Markle στη δήλωσή του επισημαίνει πως είναι 76 και κανένας άντρας συγγενής του δεν έζησε πάνω από 80 χρόνια:

«Είμαι ρεαλιστής, μπορεί να πεθάνω αύριο το πρωί, όσο πιο σύντομα λήξει η υπόθεση αυτή, τόσο το καλύτερο».



Ο Thomas ζει πια στο Μεξικό και δεν μπορεί να κάνει 40 βήματα χωρίς να ξεμείνει από ανάσες. Ο πατέρας της Markle έχει συμφωνήσει να είναι μάρτυρας από την πλευρά της εφημερίδας και κατά της κόρης του ενώ έχει τονίσει πολλές φορές πως θα τα πει όλα.

Η πλήρης δήλωση του Thomas έχει ως εξής:

«Αυτή η υπόθεση μου προκαλεί άγχος, θέλω να τελειώσει. Είμαι 76 ετών και μετά το χειρουργείο στην καρδιά μου, παίρνω φάρμακα που επηρεάζουν την αναπνοή μου. Δεν μπορώ να περπατήσω στις σκάλες χωρίς να ξεμείνω από ανάσες, έχω ένα κρύωμα που συνδέεται με το πρόβλημα στην καρδιά και τον πνεύμονά μου, είμαι παχύσαρκος και τους τελευταίους μήνες πήρα βάρος μιας και δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι σε λίγους μήνες ή αν αυτή τη στιγμή έχω καρκίνο. Κανένας άντρας συγγενής μου δεν έζησε πάνω από 80 χρόνια, είμαι ρεαλιστής, θα μπορούσα να πεθάνω αύριο, αυτή η υπόθεση πρέπει να λήξει».

Η Meghan ζητά αποζημίωση από τη δημοσίευση συνολικά πέντε άρθρων που αφορούσαν το ιδιωτικό γράμμα που έγραψε στον πατέρα της και ο ίδιος πήρε χρήματα για να το δώσει στην εφημερίδα. Η Mail υποστηρίζει πως η δούκισσα έκανε μόνη της γνωστά σημεία του γράμματος που ήθελε να μείνουν μυστικά.