Συγκινεί η μάχη γνωστού ηθοποιού με τον καρκίνο: Δες τη νέα φωτογραφία

Συγκινεί η μάχη γνωστού ηθοποιού με τον καρκίνο: Δες τη νέα φωτογραφία

Ένας πραγματικός μαχητής

Ο καρκίνος είναι ένας εχθρός που δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε γνωστούς ή μη. Μία ασθένεια που μπορεί «χτυπήσει» την πόρτα οποιουδήποτε ανθρώπου, χωρίς να τον ενδιαφέρει ηλικία ή φύλο. Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει. Σε ανθρώπους δικούς μας, σε εμάς, σε γνωστούς, σε celebrities, και παρακολουθούμε τη μάχη που δίνει ο καθένας από αυτούς με τον ίδιο του τον οργανισμό.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες ήταν που ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά τα νέα ότι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο διαγνώστηκε με λέμφωμα, έναν καρκίνο του λεμφικού συστήματος. Ο ίδιος ο σταρ αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη στο Instagram και στο Twitter, αφήνοντας το κοινό του σοκαρισμένο να του στέλνει ευχές και να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά.

Χτες, έχοντας αφήσει μερικές ημέρες να περάσουν μετά την αποκάλυψη, αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στο προφίλ του στην οποία δείχνει τον εαυτό κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, συγκινώντας τους followers του που δε σταμάτησαν να σχολιάσουν και να του δίνουν δύναμη με τα λόγια τους.

Η φωτογραφία που βρίσκεται στην παρακάτω gallery δείχνει το τελευταίο update της κατάστασης της υγείας του 70χρονου Jeff Bridges.