2 εβδομάδες μετά την πρόταση & η star μας δείχνει το τεράστιο μονόπετρό της

2 εβδομάδες μετά την πρόταση & η star μας δείχνει το τεράστιο μονόπετρό της

Αρκετά εντυπωσιακό

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες σχεδόν, από την ημέρα που η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου. Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης και κοινής ζωής η 51χρονη τραγουδίστρια θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, φυσικά μόλις τελειώσει όλο αυτό που όλοι περνάμε με την πανδημία.

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια αμέτρητες φορές τα tabloids την πάντρεψαν και την έβγαλαν έγκυο, χωρίς όμως να ισχύει ποτέ τίποτα από αυτά. Αυτή τη φορά είναι πράγματι αλήθεια όμως και το μονόπετρο της δεν μας αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Βέβαια και το δαχτυλίδι να μην βλέπαμε, το γεγονός πως το ανακοίνωσε από μόνη της είναι αρκετό για να πείσει και τον πιο δύσπιστο.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton επιτέλους παντρεύονται, και η χαρά μας είναι αλήθεια απερίγραπτη. Και αν δεν είχες δει καλά το δαχτυλίδι της, τότε μάλλον ήρθε η ώρα. Η 51χρονη μας έδειξε από κοντά (πολύ κοντά) το μονόπετρο με το οποίο ο 44χρονος της έκανε την πρόταση και εντυπωσιαστήκαμε. Κατά τη διάρκεια των People’s Choice Awards την Κυριακή και αφού εκείνη δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην πραγματική τελετή λόγω των περιορισμών του COVID-19, περίμενε με χαρά στο αυτοκίνητο για να πανηγυρίσει για τον αγαπημένο της.

«Οπότε βασικά πρέπει να μείνω στο αυτοκίνητο λόγω του COVID, αλλά είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Blake σε περίπτωση που κερδίσει», είπε στο βίντεο της η Gwen και καθώς μιλούσε μας έδειξε το τεράστιο μονόπετρό της στο αριστερό χέρι της. Οι εμπειρογνώμονες διαμαντιών είπαν προηγουμένως στο Page Six Style ότι το δαχτυλίδι της Stefani φαίνεται να διαθέτει πέτρα 6 έως 10 καράτια, εκτιμώντας εύκολα την αξία του σε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.