Η topless φωτό της Μαρίας της «αγρότισσας» που θα άφηνε άφωνο το GNTM

Η topless φωτό της Μαρίας της «αγρότισσας» που θα άφηνε άφωνο το GNTM

Η πιο συγκλονιστική της φωτό ever

Τη Μαρία Μαιχαλοπούλου (κατά κόσμον η αγρότισσα) τη γνωρίσαμε πριν από έναν χρόνο μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model 2. Το κορίτσι που πουλούσε μήλα στον πάγκο του μπαμπά της στη λαϊκή, ήρθε στην Αθήνα και το GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της. Να γίνει μοντέλο και να κάνει καριέρα σε αυτόν τον χρόνο. Και μπορεί στην αρχή να μην κέρδισε τις εντυπώσεις όλων, κατάφερε όμως με το πείσμα και την επιμονή της να φτάσει μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Η Μαρία αποχώρησε φτάνοντας στην τέταρτη θέση, πράγμα που δεν το λες και λίγο για μια παίκτρια που θεωρούνταν outsider. Η πρώην παίκτρια του GNTM βγαίνοντας από το reality μοντέλων συνέχισε να ασχολείται με αυτό χαρίζοντας μας απίστευτες φωτογραφίες μέσα από το Instagram account της και τις δουλειές που έκανε.

Φυσικά δεν δίστασε να φωτογραφηθεί τόσο topless, όσο και εντελώς γυμνή καλύπτοντας πάντα τα επίμαχα σημεία της, βγάζοντας κάποιες απίστευτα φανταστικές φωτογραφίες. Και αν αναρωτιέσαι εννοείται πως υπήρξαν και αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ως πρόστυχη και πως προμοτάρει γυμνό περιεχόμενο. Fail, ναι το ξέρουμε, ωστόσο η Μαρία απαντούσε στους επικριτές της χωρίς φόβο, βάζοντάς τους στη θέση τους.

Την πιο συγκλονιστική της φωτό ever την ανέβασε πριν από μία εβδομάδα (και κάτι παραπάνω) ανεβάζοντας μια topless φωτό, στη διάρκεια του διαλείμματος μιας φωτογράφισης, η οποία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο πιστεύουμε θα συνέβαινε και στους κριτές του GNTM αν έβλεπαν τη φωτό αυτή.

Δες τη στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.