H Alessandra Ambrosio με την κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

H Alessandra Ambrosio με την κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Δες τις να ποζάρουν με τα ίδια μαγιό

Δεν θα είναι καθόλου υπερβολή αν ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο λέγοντάς σου πως η Alessandra Ambrosio έχει μία σωσία. Η 39χρονη καλλονή ζήτησε βοήθεια από την 12χρονη όμορφη κόρη της, Anja Louisa Ambrosio Mazur, για να κάνει το ντεμπούτο της στη νέα σειρά μαγιό που η ίδια δημιουργεί για μαμάδες και παιδιά.

«Τα Gal Floripa έχουν να κάνουν με το να αγκαλιάσουμε τη θηλυκότητά μας και να γιορτάσουμε τους δεσμούς μεταξύ των γυναικών και δεν υπάρχει τίποτα δυνατότερο από τη σύνδεση μητέρας-κόρης. Γι’ αυτό τον εορτασμό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή για μητέρες και κόρες», δήλωσε η Ambrosio στο People σχετικά με τη συλλογή μαγιό που σχεδιάζει με την αδερφή της Aline Ambrosio και την καλύτερή της φίλη, Gisele Cória.

Η 39χρονη είπε ότι ελπίζει ότι τα limited edition μαγιό θα «δημιουργήσουν πολλές ειδικές αναμνήσεις για πολλές μητέρες και τις κόρες τους». Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret πέρασε ποιοτικό χρόνο με την 12χρονη Anja, καθώς φωτπγραφήθηκαν με τα μαγιό τους και πραγματικά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους.

Η Anja είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην αν μη τι άλλο κούκλα μητέρα της. Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.