Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το φόρεμα που θα φοράμε όλες μετά την καραντίνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το φόρεμα που θα φοράμε όλες μετά την καραντίνα

Το φόρεμά της το θέλουμε χθες

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz, όμως αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις ήδη, αφού σου το έχουμε αναφέρει ξανά. Αυτό που δεν σου έχουμε αναφέρει είναι το πόσο λατρεύουμε το στυλ της και κυρίως αυτά που κάθε τόσο φορά τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή της.

Ναι ξέρουμε είμαστε σε καραντίνα και δεν ντυνόμαστε για να πάμε κάπου. Πειράζει όμως να φτιάχνουμε μια λίστα με όλα αυτά που θέλουμε να αγοράσουμε μετά το lockdown και την καραντίνα; Χριστούγεννα έρχονται, ένα ρεβεγιόν στο σπίτι θα το κάνουμε, οπότε γιατί να μην είμαστε και ντυμένες με ρούχα που μας αρέσουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα;

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το φόρεμα που φόρεσε εχθές στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου. Το κομμάτι μπήκε ήδη στη wishlist μας και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά ήταν υπέρκομψη και υπέρλαμπρη και μας εντυπωσίασε με το look της. Αρχικά ένα τεράστιο χειροκρότημα για το total black look της, που ερχόταν σε φανταστική αντίθεση με τα ginger μαλλιά της.

Εν συνεχεία θέλουμε απλά να σου πούμε πως το μαύρο φόρεμα που επέλεξε η Σίσσυ να φορέσει το λατρέψαμε και ξέρουμε τι θα αγοράσουμε πρώτο μετά την καραντίνα. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα midi μαύρο φόρεμα που αγκάλιαζε φανταστικά τις καμπύλες της και το συνδύασε φυσικά με μαύρες γόβες, δημιουργώντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Από εμάς έχει ένα τεράστιο «ναι» γι’ αυτή την εμφάνιση που λατρέψαμε.