Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM 2 έχει νέο σύντροφο και ξέρουμε ποιος είναι

Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM 2 έχει νέο σύντροφο και ξέρουμε ποιος είναι

Διανύει το 22ο έτος της ηλικίας του και είναι κούκλος.

Κάθε σεζόν του Greece’s Next Top Model είναι πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της εγχώριας τηλεόρασης. Οι διαγωνιζόμενες -φέτος και οι διαγωνιζόμενοι- απασχολούν διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας και τα επεισόδια που προβάλλονται δεν ενδιαφέρουν το κοινό μόνο γιατί εστιάζουν στο καθαρά modelling κομμάτι. Πολλές φορές οι παίκτες μπλέκονται σε προσωπικές διαφορές και έριδες που αναμενόμενα ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Ανάμεσα στις πιο διάσημες από αυτές τις κόντρες ήταν αυτή που είχε η περίφημη «τριάδα της φωτιάς» με σχεδόν το υπόλοιπο σπίτι. Μέγκι Ντρίο, Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου βρέθηκαν στα πυρά όχι μόνο των κοριτσιών του GNTM αλλά και των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν.

Από τότε, ωστόσο, έχει περάσει αρκετός καιρός, νέα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα τρία κορίτσια πλέον έχουν εστιάσει στην καριέρα τους και στα προσωπικά τους. Η Εύη, συγκεκριμένα, φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση και εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο 22χρονος γιος της Μαρίας Καλάβρια, Ίνο Φάις.

Το μοντέλο έκανε repost ένα στόρι του καλού της στο οποίο ποζάρουν μαζί, εκείνη γέρνει τρυφερά το κεφάλι της στο δικό του κι εκείνος συνοδεύει το θέαμα με μία καρδούλα.

Δες το όμορφο ζευγάρι στη συνέχεια.