Είναι έγκυος; Πανικό προκάλεσε η star με μία της φωτογραφία στο Instagram

Είναι έγκυος; Πανικό προκάλεσε η star με μία της φωτογραφία στο Instagram

Μήπως θέλει να… περάσει ένα κρυφό μήνυμα;

Μπορεί το 2020 να έφυγε-ας πάει στο καλό-αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα γεννητούρια και οι εγκυμοσύνες έφυγαν μαζί με τη χρονιά αυτή. Φαίνεται λοιπόν ότι το τεράστιο baby boom που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες, θα συνεχιστεί και τους επόμενους, μιας και οι stars, η μία μετά την άλλη, ανακοινώνουν τις εγκυμοσύνες τους.

Και αν για κάποιες το περιμέναμε, όπως για την Emily Ratajkowski, υπάρχουν και κάποιες άλλες κυρίες που ομολογουμένως μας αιφνιδίασαν. Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία μπορεί εδώ και ένα χρόνο να είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν είχε δείξει ποτέ την πρόθεση να γίνει μητέρα, τουλάχιστον για την ώρα.

Αναφερόμαστε στη Dua Lipa, η οποία είναι σε σχέση με τον Anwar Hadid, ναι τον μικρό αδερφό των Gigi και Bella, με τον οποίο περνάει υπέροχα και φροντίζει να το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία.

Μάλιστα αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Μεξικό για διακοπές, από όπου η Dua ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι σε μία από αυτές, όπου ποζάρει σέξι και υπέρλαμπρη, έχει βάλει ως caption emojis με... μωρά! Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της άρχισαν να ρωτούν με ενθουσιασμό αν είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο να τους δοθεί κάποια απάντηση.

Λέτε;

Δες τη gallery παρακάτω: