H Μeghan Markle έβγαλε ανακοίνωση για τον Archie και κατηγορεί το Παλάτι ευθέως

H Μeghan Markle έβγαλε ανακοίνωση για τον Archie και κατηγορεί το Παλάτι ευθέως

Ακόμα μια κόντρα ανάμεσα στην Meghan Markle και το Παλάτι.

Mια απίστευτη ιστορία λαμβάνει χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ανάμεσα στο Λονδίνο και το Los Angeles και συγκριμένα ανάμεσα στα Βρετανικά Μέσα, το Παλάτι και ακόμα μια φορά την Meghan Markle.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εφημερίδα Sun βρήκε το έγγραφο γέννησης του Archie, γιου του Harry και της Meghan Markle και ανακάλυψε την αλλαγή που είχε λάβει στο πιστοποιητικό γέννησης του γιου του ζευγαριού λίγο καιρό μετά τη γέννησή του.

Στην αλλαγή που έγινε, είχε τροποποιηθεί το όνομα της Markle, είχε διαγραφεί το Rachel, που είναι το δεύτερο όνομά της και είχε αντικατασταθεί από το Αυτού Υψηλότης Δούκισσα του Sussex, πλάι στην ημερομηνία γέννησης, την 6η Μαΐου 2019.



Όμως και το όνομα του Harry είχε αλλάξει, και είχε προστεθεί το πρίγκιπας μπροστά από το όνομά του με το πλήρες Αυτού Υψηλότης, πρίγκιπας HenryCharles Albert Δούκας του Sussex.

Η αλλαγή αυτή είχε λάβει χώρα μερικές μόνο ημέρες πριν το μοίρασμα των γραφείων ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον Harry και τον William κι ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια να είναι χειρότερες από ποτέ.

Κι εδώ περνάει η Markle στην αντεπίθεση, και με επίσημη ανακοίνωσή της στην New York Post, ο εκπρόσωπος της πάλαι ποτέ ηθοποιού ανέφερε πως η αλλαγή στο όνομα της Meghan ήταν απαίτηση του Παλατιού.
«Η αλλαγή του ονόματος στα δημόσια έγγραφα του 2019 έγινε από το Παλάτι και τα ανώτερα στελέχη του Παλατιού και δεν ήταν σε καμία περίπτωση απαίτηση της Meghan ή του Harry».
Ο εκπρόσωπος της Markle τόνισε πως η Meghan καμία πρόθεση δεν είχε να υπερηφανευτεί με την κίνηση αυτή, ειδικά κόντρα στην συνυφάδα της Meghan Markle.

Mένει πια να δούμε πότε θα εμφανιστεί ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, στο Λονδίνο και έχουμε νέα και στο σημείο αυτό.