Σκαρμούτσος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Άκη Πετρετζίκη: «Έκανα μ@λ#κια»

Σκαρμούτσος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Άκη Πετρετζίκη: «Έκανα μ@λ#κια»

Χιούστον το λύσαμε: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για όλα όμως το σημείο της συνέντευξής του που ξεχώρισε ήταν όταν ζήτησε συγγνώμη δημόσια από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το όνειρο που είχε μικρός και αυτό ήταν να γίνει tattoo artist αλλά όπως είπε, δεν τα κατάφερε γιατί όπως είπε ήταν ατάλαντος στο σχέδιο. Όπως είπε: «Ήμουν ατάλαντος. Ζωγράφιζα ελέφαντα και έβγαινε καμηλοπάρδαλη. Πήγαινα να κάνω ένα κλασικό τριαντάφυλλο κι έβγαινε τσουκνίδα».

Επίσης μίλησε για την απόφασή του στα πρώτα του βήματα να εγκατασταθεί στην Αμερική λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή τη δεκαετία του '80 και του '90 γι' αυτό έφυγα. Πήγα να σπουδάσω οικονομικά και η μαγειρική προέκυψε επειδή ανέπτυξα άλλες κακές συνήθειες οπότε έπρεπε να δουλεύω γιατί οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά και άρχισα να δουλεύω σε εστιατόρια κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο».

Όσο για το πώς έφτασε τελικά να είναι ένας από τους κορυφαίους σεφ της χώρας μας, ο ίδιος αποκάλυψε το κομβικό σημείο της ζωής του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν το παιδί που μάζευε τραπέζια και σκούπιζε. Κάποια στιγμή έγινα σερβιτόρος, ήμουν τότε νέος, ωραίο παιδί, ήμουν Έλληνας και γούσταραν το μεσογειακό και κονόμαγα από τα tips.

Ένα βράδυ και ενώ είχα δουλέψει 14 ημέρες ήταν ένας Αμερικανός και έφερε μία πολύ όμορφη κοπέλα. Ο πο#στ#ς με έτρεχε όλο το βράδυ, μου άνοιξε τρία διαφορετικά κρασιά, μου έστελνε πιάτα πίσω, μου έκανε παρατήρηση για το πώς μιλάω και την προφορά μου και στο τέλος φεύγει και αντί να μου αφήσει 17% φιλοδώρημα βάσει νόμου μού αφήνει 2 δολάρια. Με το που το βλέπω, τα «παίρνω», τρέχω έξω στο πάρκινγκ και τον βουτάω να τον δείρω».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ