Survivor: Απίστευτη ανατροπή με διπλή αποχώρηση (video)

Survivor: Απίστευτη ανατροπή με διπλή αποχώρηση (video)

Εσύ ποιος θέλεις να φύγει;

Το Survivor είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και μετά από τα επεισόδια της εβδομάδας αυτής δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Η μπλε ομάδα είναι ολοφάνερο πως περνά μεγάλη κρίση. Στο στόχαστρο βρέθηκαν για ακόμη μια φορά ο Chris και ο Αλέξης και μάλιστα είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Εκείνο που ναι μεν περιμέναμε αλλά δεν πιστέψαμε ήταν η ανάδειξη του τρίτου υποψηφίου από τον James, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Πάνο. Φυσικά στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου υπήρξε το ξέσπασμα του και αν μας ρωτάς, δεν ήταν παράλογα όσα είπε στην κάμερα. Λοιπόν, είμαστε σίγουρες πως η αποψινή διαδικασία αποχώρησης δε θα μοιάζει με καμία προηγούμενη.

Το σημερινό επεισόδιο είχε αρκετές απρόοπτες εξελίξεις με πρώτη την αντικατάσταση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού από τον Ατζούν Ιλίτζαλη. Η Σοφία επίσης είναι σοβαρά τραυματισμένη με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να «χάνει» μια δυνατή παίκτρια, το ατύχημα του Τριαντάφυλλου και φυσικά το αποψινό τελικό σκορ του αγωνίσματος. Νικητές του επάθλου επικοινωνίας σήμερα ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας και το σκορ έληξε 10-8.



Οι εντάσεις συνεχίζονται και μάλιστα δεν σου κρύβουμε πως αυτές οι εξελίξεις δεν ήταν οι αναμενόμενες. Εν τω μεταξύ από την αρχή του επεισοδίου είδαμε τον James να… δέχεται πυρά από μέλη της ομάδας του και αυτό συνεχίστηκε μέχρι και το συμβούλιο του νησιού.

Η Μαριαλένα υποστήριξε πως της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο μόλις μπήκε ο πρώην της αφού τη ρώτησαν αν θέλει να βγάλουν στον τάκο τον Σάκη. Την «έστησαν» στον τοίχο με ερωτήσεις τους και φαίνεται πως έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από την παρέα James- Νίκο και Άννα- Μαρία.



Η έντονη διαμάχη στην ομάδα πάντως ξεκίνησε από τον James να ζητά τα ρέστα από τον Γιώργο που παρερμήνευσε τα λόγια του αφού αποκάλεσε τον Νίκο «αγρότη». Όλοι βγήκαν εκτός εαυτού με τη Μαριαλένα να ωρύεται στον James και τον Νίκο αφού αποκάλυψαν όσα τους είχε εκμυστηρευτεί για τον Σάκη. Φυσικά πήρε μέρος και ο Σάκης και σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.

Δες το παρακάτω video:



Διάβασε περισσότερα στη gallery.