Βασάλος: «Δάκρυσα, δεν ήθελα να με δει η Ευρυδίκη και πήγα σε άλλο δωμάτιο και κρύφτηκα»

Βασάλος: «Δάκρυσα, δεν ήθελα να με δει η Ευρυδίκη και πήγα σε άλλο δωμάτιο και κρύφτηκα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για μία ιδιαίτερη στιγμή που έζησε ανήμερα την 25η Μαρτίου, την οποία και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό. 

Η παρέα του Έλα Χαμογέλα σχεδόν στο ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για την εθνική υπερηφάνεια όλων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και αφού έπαιξε ένα βίντεο με τις εκδηλώσεις που έγιναν ανήμερα την 25η Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τον τρόπο που ο ίδιος βίωσε τη συγκεκριμένη μέρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και personal trainer δεν έκρυψε την εθνική υπερηφάνεια του ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως από τη συγκίνηση δάκρυσε, γεγονός που τον ανάγκασε να... κρυφθεί ακόμα και από την ίδια τη σύντροφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν συνέβη αυτό.

«Δυστυχώς δε μπορούσαμε να πάμε στο Ζάππειο να το θαυμάσουμε όλο αυτό. Ήταν αρκετά συγκινητικό.

Εγώ ήμουν στο σπίτι και το έβλεπα και επειδή δάκρυσα, δεν ήθελα να με δει η Ευρυδίκη και πήγα μέσα και κρύφτηκα. Δε μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα…

Δάκρυζα συνέχεια… Έτσι, πήγα μέσα και κρύφτηκα, άνοιξα το κινητό και το έβλεπα μόνος μου» είπε στον αέρα της εκπομπής ο Κωνσταντίνος, κάνοντας και τη Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινηθεί με την αποκάλυψή του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ