Εύη Ιωαννίδου-GNTM: Οι πόζες με μπικίνι στην αγκαλιά του συντρόφου της (photos)

Εύη Ιωαννίδου-GNTM: Οι πόζες με μπικίνι στην αγκαλιά του συντρόφου της (photos)

Η Εύη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Η Εύη Ιωαννίδου είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Η πρώην παίκτρια και μεγάλο φαβορί του Greece’s Next Top Model 1 είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν το κρύβει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες με το αγόρι της, ενώ και οι paparazzi την έχουν πετύχει σε τρυφερά ενσταντανέ με εκείνον.

Δες εδώ το πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε για τα γενέθλια του αγαπημένου της!

Η εξόρμηση στην παραλία και οι hot πόζες με μαγιό

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έξι μήνες με τους δυο τους να περνούν πολύ καλά. Η Εύη, μάλιστα, έχει γνωρίσει και τους γονείς του Ίνο- τη Μαρία Καλάβρια και τον Σάμι Φάις- πράγμα που δείχνει πως η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός πέτυχε το ερωτευμένο ζευγάρι σε εξόρμηση στην παραλία. Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις απόλαυσαν το μπάνιο τους στην ακτή της Βουλιαγμένης αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Εύη ήταν πιο hot από ποτέ με «καυτό» μπικίνι, ενώ δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά της ο 23χρονος Ίνο. Στην gallery θα δεις τα τρυφερά ενσταντανέ του νεαρού ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CPsVq1MH7o-

Το GNTM και το modeling

Η Εύη Ιωαννίδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM1 και, μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε και θέμα συζήτησης τόσο στο σπίτι όσο και στο πλατό του reality μοντέλων. Αν θυμάσαι, η Εύη ήταν μέλος της «τριάδας της φωτιάς» με τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Μέγκι Ντρίο.



Οι τρεις τους έκαναν κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι με τους δρόμους τους, όμως, να χωρίζονται μετά το τέλος του reality.

Σήμερα, η Εύη Ιωαννίδου ασχολείται ενεργά με το modeling κάνοντας δουλειές και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.