Η Angelina Jolie βγαίνει ξανά με τον πρώην σύζυγό της και δημιουργεί υποψίες

Η Angelina Jolie βγαίνει ξανά με τον πρώην σύζυγό της και δημιουργεί υποψίες

Αυτούς τους μήνες, η Jolie εμφανίζεται σε βόλτες και δείπνα με τον πρώην της και όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει επανένωση.

Αυτήν την περίοδο, η Angelina Jolie έχει ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα. Σε έναν μήνα από τώρα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας ταινίας, The Eternals, στην οποία θα πρωταγωνιστεί -και που αναμένεται να γίνει blockbuster-, ενώ πριν από σχεδόν δύο μήνες άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να μοιράζεται με το κοινό της τις φιλανθρωπικές της ανησυχίες, καθώς και μερικές κοινές της στιγμές με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CTXYflcrjLZ

Όσο κι αν τα επαγγελματικά της απασχολούν την επικαιρότητα, όμως, η προσωπική της ζωής και οι εξελίξεις της σε αυτήν αποτελούν αγαπημένο θέμα συζήτησης στο κοινό. Όπως πρόσφατα, όταν η Angelina εμφανίστηκε με τον πρώην της δημιουργώντας ερωτηματικά.

Η έξοδος της Angelina Jolie με τον πρώην της

Η 46χρονη ηθοποιός εθεάθη σε εστιατόριο του Beverly Hills με τη συντροφιά του πρώην της, Jonny Lee Miller. Η σταρ φορούσε ένα chic μαύρο παλτό, ενώ ο 48χρονος ηθοποιός επέλεξε ένα πράσινο πανωφόρι. Και οι δύο φορούσαν μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.



Η πρώτη συνάντηση των πρώην

Αναμενόμενα, η ξαφνική συνάντηση με τον πρώην της πυροδότησε φήμες για πιθανή επανένωσή τους. Πόσο μάλλον όταν ήδη έχουν πραγματοποιήσει μερικές ακόμα συνάντησεις από τον περασμένο Ιούνιο. Σε μία από αυτές, η Jolie εθεάθη να μπαίνει στο κτίριο όπου ζει ο Miller στη Νέα Υόρκη κρατώντας και ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι.



Στο κτίριο παρέμεινε για περίπου 3 ώρες, πηγαίνοντας αργά το απόγευμα και φεύγοντας περί τις 22.30 το βράδυ.

Η Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι (video)