Οι διάσημοι που άλλαξαν τη διατροφή και το σώμα τους

Ιωάννα Τζανή
Οι διάσημοι που άλλαξαν τη διατροφή και το σώμα τους

Αυτοί είναι οι celebrities που μας εντυπωσίασαν με τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Το κίνητρο για να αλλάξει κάποιος τον τρόπο ζωής του και κατά συνέπεια το σώμα του, είναι πολύ βαθύ και προσωπικό για τον καθένα ξεχωριστά. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μερικούς από τους πιο διάσημος ανθρώπους στον κόσμο, οι οποίοι κατάφεραν να χάσουν πολλά περιττά κιλά που τους ταλαιπωρούσαν και να ανεβάσουν την αυτοπεποίηθησή τους στα ύψη.

Είτε για λόγους υγείας, είτε για αισθητικούς λόγους, οι διάσημοι έβαλαν έναν συγκεκριμένο στόχο και τον πέτυχαν, εντυπωσιάζοντας τους fans τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό, αφού η εικόνα που αντικρύζουν πλέον στον καθρέφτη είναι πολύ διαφορετική.

Από τη Rebel Wilson μέχρι τον Jimmy Kimmel, πολλοί είναι οι αστέρες του Hollywood στους οποίους η απώλεια βάρους επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μερικοί από αυτούς επικεντρώθηκαν στην αλλαγή της διατροφής τους, ενώ άλλοι εστίασαν στις δυναμικές και εντατικές προπονήσεις.


https://www.instagram.com/p/CUigaeLPrOq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Rebel Wilson σε παρακινεί να προσεγγίσεις την fit πλευρά του εαυτού σου (photos)

Άλλοι πάλι απευθύνθηκαν σε γιατρούς, επιλέγοντας να κάνουν μια χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποβάλλουν το περίσσιο λίπος από πάνω τους.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επέλεξε ο καθένας από αυτούς να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ένα πράγμα που είναι κοινό για όλους: ότι η συνέπεια και η αφοσίωση αποδίδουν.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει 12 διασημότητες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη μεγάλη απώλεια του βάρους τους, αλλά και για το τι χρειάστηκε προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους.

Rebel Wilson

Η Reber Wilson δικαίως κήρυξε το 2020 «Year of Health», αφού μέσα στη χρονιά εκείνη κατάφερε να χάσει 27 κιλά, υιοθετώντας έναν υγειινό τρόπο ζωής και βάζοντας τη γυμναστική στην καθημερινότητά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έχασε τα κιλά ακολουθώντας τη μέθοδο Mayr, η οποία μειώνει τα γαλακτοκομικά, τη γλουτένη, τη ζάχαρη και την καφεΐνη. Επίσης, ξεκίνησε να γυμνάζεται καθημερινά, εστιάζοντας στο cardio, τη μυική ενδυνάμωση, το HIIT και την αερόβια άσκηση.



Η Wilson έχει μιλήσει παλαιότερα και για την καταπολέμηση του συναισθηματικού φαγητού. Τώρα που πέτυχε τον στόχο της, προσυπογράφει ότι κανένα φαγητό δεν είναι απαγορευτικό από τη διατροφή μας, αρκεί να υπάρχει μέτρο και ισορροπία.

Christina Aguilera

Η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει 23 κιλά το 2015. Το μυστικό της; Χαλάρωση από το γεμάτο και αγχωτικό πρόγραμμά της. «Χωρίς τις εξαντλητικές ώρες παραγωγής, η Christina μπόρεσε να επικεντρωθεί στη μουσική και τον γιο της και το πιο σημαντικό, στον εαυτό της», δήλωσε μια πηγή στο People. «Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ο προσωπικός χρόνος, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το μυαλό και το πνεύμα. Η Christina δοκιμάζει νέα τρόφιμα και διερευνά καινούργιες μεθόδους άσκησης. Όχι για τη διατροφή ή το βάρος, αλλά περισσότερο για το μυαλό, την ευημερία και τη συνολική αίσθηση που σου δίνει ο υγειινός τρόπος ζωής».


https://www.instagram.com/p/CP9OEMopjsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jessica Simpson

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Jessica Simpson μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram της ότι έχασε 45 κιλά μέσα σε έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Birdie Mae. Η τραγουδίστρια πέτυχε αυτή τη μεγάλη απώλεια βάρους με τη βοήθεια του γυμναστή των διασημοτήτων, Harley Pasternak, ο οποίος έδωσε στη 40χρονη πέντε πράγματα στα οποία έπρεπε να επικεντρωθεί ώστε να καταφέρει τον στόχο της. Αυτά περιλάμβαναν περπάτημα 12.000 βημάτων την ημέρα, ύπνο τουλάχιστον επτά ωρών, τρία πλήρη γεύματα και δύο καθημερινά και κυκλική προπόνηση 3-4 φορές την εβδομάδα.


https://www.instagram.com/p/CUgJnnfsMLa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Drew Barrymore

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Drew Barrymore αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι έχασε 9 κιλά χάρη στη γυμνάστρια Marnie Alton , η οποία τη βοήθησε να αλλάξει τόσο τη διατροφή όσο και την προπόνησή της. Στην ανάρτησή της, η Barrymore είπε ότι επικεντρώνεται πλέον σε full body προπονήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν cardio, κοιλιακούς, βάρη και διατάσεις. Παρά τη σκληρή προσπάθειά της της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το βάρος της αυξομειώνεται συνεχώς, αλλά νιώθει καλά με αυτό.



Jennifer Hudson

Η Jennifer Hudson έχασε 36 κιλά μετά τη συμμετοχή της στο American Idol και διατήρησε την απώλεια του βάρους της. Σύμφωνα με το Good Housekeeping, προσέχει πολύ τη διατροφή της, δίνοντας έμφαση στις μερίδες που καταναλώνει.


https://www.instagram.com/p/CTV5jf5M7W9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kelly Clarkson

Η Kelly Clarkson έχει μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια των 17 κιλών από πάνω της. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να κάνει δίαιτα για ιατρικούς λόγους και όχι για να χάσει βάρος. «Το έκανα για αυτή την αυτοάνοση ασθένεια που είχα και είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή, και τώρα όλα τα επίπεδα μου έχουν επανέλθει», είχε πει χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CU541_rPbOj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jimmy Kimmel

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Kimmer κατάφερε να χάσει κιλά ακολουθώντας έναν καινοτόμο τρόπο διατροφής, τη διαλειμματική νηστεία. Ο Jimmy Kimmel είπε στο Men’s Journal ότι αυτό που κάνει είναι να καταναλώνει λιγότερες από 500 θερμίδες 2 φορές την εβδομάδα.



Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian δε δίστασε να μοιραστεί με τους fans της πόσο πολύ πιέζεται στο γυμναστήριο, αλλά είναι κάτι που την έκανε να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τον εαυτό της. «Αν με ρωτούσατε πριν από πέντε χρόνια, αν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να είναι απόλυτα ερωτευμένος με το fitness, ότι θα αποτελούσα πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους, ότι θα ήμουν η ώθηση που χρειάζονταν οι άλλοι για να βρουν τον δρόμο τους, θα γελούσα», έγραψε στο Instagram. «Εγώ; Η παχουλή; Με τιποτα! Τώρα, όμως, δε με σταματά τίποτα». Η ισχυρή της θέληση είναι ένας από τους λόγους - μαζί με τον θηλασμό και μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες - που, σύμφωνα με την ίδια, τη βοήθησαν να χάσει περισσότερα από 14 κιλά μετά τον τοκετό.

Δες στη photo gallery και άλλους διάσημους που κατάφεραν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Cover photo: @khloekardashian