Αθηνά Οικονομάκου: Sienna και Μάξιμος στη δουλειά μαζί της - Η τρυφερή φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Sienna και Μάξιμος στη δουλειά μαζί της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η ηθοποιός απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της.

Όμορφες στιγμές με τα παιδιά της απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου που άδραξε την ευκαιρία χτες το βράδυ και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον φακό. Η εν λόγω λήψη, βέβαια, είναι αρκετά ιδιαίτερη καθώς, ενώ την έχουμε συνηθίσει να ποζάρει είτε με τη Sienna είτε με τον Μάξιμο, σε αυτήν βρίσκονται και τα δύο παιδιά στο πλευρό της.

Η τρυφερή φωτογραφία με τα δύο της παιδιά

Για να ξεκουραστεί από τη φωτογράφισή της για την εταιρεία ρούχων που διατηρεί με τη Μαίρη Συνατσάκη, η Οικονομάκου ξάπλωσε για λίγο στο κρεβάτι της. Δίπλα της, όμως, είχε τα δύο της παιδιά, τον τρίχρονο Μάξιμο και την τεσσάρων μηνών Sienna.

athina oikonomakou sienna maximos copy

Ο Μάξιμος ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαρτίου του 2018, ενώ η μικρή Sienna – Ηλέκτρα γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούνιο -στις 8 του μήνα-.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε διακοπές: Ο Μάξιμος και η Sienna κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

Η σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο το καλοκαίρι του 2013 όταν τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας είχαν επισκεφτεί τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Η Οικονομάκου, μάλιστα, έχει μιλήσει και για κάτι που συνέβη στην πρώτη τους γνωριμία… Εκείνη τον είδε πάνω σε μία μηχανή με κράνος και απλώς είπε κατευθείαν στους φίλους της «Εγώ αυτόν τον θέλω».



Τελικά, το ζευγάρι όχι απλώς γνωρίστηκε, αλλά η σχέση τους πήγε τόσο καλά που πραγματοποίησαν έναν πολιτικό γάμο στο Γύθειο σε κλειστό κύκλο, έναν χρόνο μετά το 2018 άλλον έναν, αυτήν τη φορά θρησκευτικό στη Μύκονο και φήμες λένε ότι κάπου ενδιάμεσα υπήρχε και ένας τρίτος σε εξωτικό προορισμό.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της.