Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna αποκαλύπτει - «Η μαμά μου θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή μου»

Ιωάννα Τζανή
Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna αποκαλύπτει - «Η μαμά μου θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή μου»

Η Lourdes Leon επικεντρώνεται στο να είναι ανεξάρτητη από τη μητέρα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Interview, η Lourdes Leon μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις ως «η κόρη της Madonna», αλλά και για την επιθυμία που της γεννήθηκε μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο, να αποκτήσει μια αίσθηση αυτονομίας από τη διεθνούς φήμης μαμά της.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είδε τα υπόλοιπα παιδιά των διάσημων ανθρώπων και είπε: "Τα παιδιά μου δεν πρόκειται να είναι έτσι"», ανέφερε αρχικά το 24χρονο μοντέλο.

«Επίσης, αισθάνομαι ότι αν οι γονείς σας πληρώνουν τα πάντα για εσάς, τότε τους δίνεται η δυνατότητα να σας επιβάλλονται. Η μαμά μου έχει την τάση να θέλει να ελέγχει τα πάντα και έχει ελέγξει ολόκληρη τη ζωή μου. Ένιωσα την ανάγκη να γίνω εντελώς ανεξάρτητη από τη στιγμή που αποφοίτησα από το Λύκειο».


https://www.instagram.com/p/CVBTBs0Felv

H Lourdes Leon εμφανίστηκε σε μία καμπάνια ρούχων με έναν sexy ρόλο

Η κόρη της Madonna θαυμάζει πολύ τη μητέρα της

Η Lourdes Leon είναι η πρωτότοκη κόρη της Madonna, την οποία απέκτησε με τον πρώην της, τον ηθοποιό Carlos Leon. Το μοντέλο αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι πλήρωσε μόνη της τα δίδακτρα για το κολλέγιο στο οποίο φοιτά και ζει στη γειτονιά του Brooklyn στο Bushwick, μακριά από τη λάμψη του Hollywood.

Όσο μεγαλώνει, η 24χρονη έχει αρχίσει να θαυμάζει την ηθική της μητέρα της, και ειδικά το γεγονός ότι «λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες κάθε εποχής».



«Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω πλήρως μέχρι που κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση των γυναικών και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα», εξήγησε.

«Είναι ίσως ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω δει ποτέ. Δυστυχώς δεν το κληρονόμησα. Κληρονόμησα τα θέματα που έχει με τον έλεγχο, αλλά όχι την εργασιακή ηθική της».

Η μαμά-Madonna

Η Madonna είναι μαμά 5 ακόμη παιδιών. Έχει υιοθετήσει τον 16χρονο David, τη 15χρονη Mercy και τα 9 ετών δίδυμα Estere και Stella, ενώ έχει αποκτήσει με τον σεναριογράφο Guy Ritchie, τον 21χρονο Rocco.

Το 2017, η διάσημη pop star είχε μιλήσει στο People σχετικά με το πώς άλλαξαν οι αντιλήψεις που είχε περί γονικής μέριμνας από τη στιγμή που τα παιδιά μεγαλώνουν.


https://www.instagram.com/p/CUV2qx0vDfR

«Είχα αυτή την αστεία αντίληψη ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, μαθαίνουν να φροντίζουν μόνα τους τον εαυτό τους και γίνεται πιο εύκολο. Αλλά στην πραγματικότητα όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο δύσκολο γίνεται, γιατί ενηλικιώνονται και χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Madonna.

Cover photo: @lourdsleon