Πιο ξανθιά από ποτέ η Δέσποινα Καμπούρη – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

579 SHARES

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Τη γνωρίσαμε ως μελαχρινή στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, όμως η Δέσποινα Καμπούρη, με το πέρασμα των χρόνων, όλο και άνοιγε το χρώμα μαλλιών της. Αυτήν τη φορά, βέβαια, έκανε μια πολύ μεγάλη αλλαγή, τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος μαλλιών της.

Πιο ξανθιά από ποτέ η Δέσποινα

Η δική μας Δέσποινα επισκέφθηκε τον κομμωτή της, Νικόλα Βιλλιώτη, και αποφάσισε να γίνει… πιο ξανθιά από ποτέ.

Πρεμιέρα για το Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα υποδέχτηκε τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Ναι! Η δημοσιογράφος του MEGA και blogger του Queen.gr είχε ξανθά μαλλιά, όμως αυτήν τη φορά τα άνοιξε πάρα πολύ. Δες και τη φωτογραφία και θα καταλάβεις.

Όχι μόνο, όμως! Η Δέσποινα Καμπούρη έκοψε και αρκετό μήκος από τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα super fresh look.

Οι fans της έδωσαν την... έγκρισή τους, ενώ και η Άννα Βίσση έκανε ένα επικό σχόλιο: «Γιατί όχι! Το ξανθό δεν είναι ποτέ λάθος», σχολίασε η απόλυτη Ελληνίδα star.

despoina

Επιστροφή μετά από 8 χρόνια στην TV

Εδώ, στο blog της, στο Queen.gr, η Δέσποινα Καμπούρη είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά της για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Η επιστροφή στην TV μετά από 8 χρόνια!

«Η προετοιμασία μιας εκπομπής, οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις, το άγχος της πρεμιέρας, οι νέες φιλίες στη δουλειά… Είχα αρχίσει να το δουλεύω πολύ στο μυαλό μου, αλλά δεν ήξερα αν θα μπορέσω να το κάνω», είχε γράψει η Δέσποινα Καμπούρη.

Και η Δέσποινα το έκανε και, μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία.

FYI: Η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκεται καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα, μαζί με τους Άρη Καβατζίκη και Γιώργο Κρικοριάν.

579 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ