DWTS: Πρεμιέρα για το show χορού- Καγιά, Edward και Σταύρος Βαρθαλίτης ενθουσίασαν το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
DWTS: Πρεμιέρα για  το show χορού- Καγιά, Edward και Σταύρος Βαρθαλίτης ενθουσίασαν το Twitter

Το Twitter έδωσε δυναμικά το παρών στην πρεμιέρα του #DWTS.

Λαμπερή πρεμιέρα είχε το βράδυ της Κυριακής (18/10) το Dancing With The Stars. Έπειτα από τρία χρόνια αποχής το show χορού επέστρεψε για τον 7ο κύκλο του, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο πρώτος κύκλος του show έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2010, πριν από 11 χρόνια με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στο green room τους διαγωνιζόμενους υποδεχόταν η Ελένη Καρποντίνη. Την κριτική επιτροπή απάρτιζαν οι: Αλέξης Κωστάλας, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός. Φέτος και μετά από έξι σεζόν, το #DWTS επέστρεψε στους τηλεοπτικούς σου δέκτες στο Star, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή στο πλευρό της.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Jason Ροδίτης και Έλενα Λιζάρδου.

dwts gr 245919415 394700575469786 2643156013218029218 n

Πρεμιέρα για το Dancing With The Stars

Το βράδυ της Κυριακής (18/10) λίγα λεπτά μετά τις 9 άνοιξε αυλαία, με τη Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή να καλωσορίζουν την κριτική επιτροπή, τα 16 ζευγάρια και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό. Η Βίκυ Καγιά είχε λείψει πολύ στο κοινό μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model και αυτό το έδειξε με τα σχόλιά του.

dwts

Μαριάννα Γεωργαντή: Το κοινό story με τον Edward Στεργίου

Λίγο μετά την εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη, στη σκηνή εμφανίστηκε και η Μαριάννα Γεωργαντή, η οποία με τον παρτενέρ της χόρεψε quickstep. Μαριάννα και Edward είχαν πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα φήμες περί σχέσης, τις οποίες φυσικά διέψευσαν, ωστόσο πώς γίνεται να μην σχολιάσει κανείς το κοινό τους story; Μαριάννα και Edward χόρεψαν εξαιρετικά και ενθουσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή, με το κοινό τους story στο Instagram να γίνεται viral.



mariannageorganti 246121572 417689916382164 4251939623558566599 n

Δυναμικό παρών του Twitter στην πρεμιέρα

Υπήρχε περίπτωση να λείπει το Twitter από μία ακόμη πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση; Το #DWTS επέστρεψε μετά από τρία χρόνια, και χρειάστηκαν μόνο μερικά λεπτά για να γίνει πρώτο trend στο Twitter.



Βίκυ Καγιά, Edward Στεργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης ενθουσίασαν το twitter με το «καλησπέρα σας» και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Η Βίκυ Καγιά έκανε δυναμικό comeback με τις αγγλικές εκφράσεις της να τρελαίνουν τους fans.

Ο Edward πριν καν χορέψει ενθουσίασε το κοινό, με τους fans να τον χρήζουν νικητή του show πριν καν βγει στη σκηνή να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Συγκεκριμένα το Twitter το χαρακτήρισε «απόδοση δικαιοσύνης», μιας και πέρυσι στο GNTM αδίκως δεν έφτασε μέχρι τον τελικό.

Edward Στεργίου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το DWTS και το βίντεο τα λέει όλα (video)

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την άλλη άνοιξε πρώτος του show, χορεύοντας cha cha cha με το Twitter να τον αποθεώνει για τις χορευτικές του ικανότητες. Ο νικητής του MasterChef 4 απέδειξε στο τηλεοπτικό κοινό πως εκτός από άψογες μαγειρικές ικανότητες, έχει και χορευτικές.



Δες στη gallery παρακάτω τα tweets που ξεχώρισαν.