Τα υπονοούμενα ανάμεσα σε Βανδή – Μπακοδήμου για τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τα υπονοούμενα ανάμεσα σε Βανδή – Μπακοδήμου για τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αλλαγή στα μουσικά ακούσματα της Δέσποινας εξαιτίας της νέας της σχέσης. 

Ένα ντουέτο στο J2Us το οποίο ερμήνευσε η Εβελίνα Νικόλιζα με τον Νίκο Κούρκουλο, έγινε αντικείμενο σχολίων που αφορούν στη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπσιμπίκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Η Μπανιστιρτζού

Το τραγούδι Μπανιστιρτζού ερμήνευσε η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Κούρκουλος ενθουσιάζοντας τους κρτιές του J2Us το βράδυ του Σαββάτου.

Τα βλέμματα και τα σχόλια ανάμεσα στις δύο γυναίκες της κριτικής επιτροπής του Just όμως, δημιούργησαν ένα πλήθος σχολίων για το ποιος είναι τελικά ο φίλος της Δέσποινας που της έμαθε το τραγούδι.



Η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε άλλωστε πως το τραγούδι αυτό το πρωτοάκουσε από έναν φίλο, φίλο της Δέσποινας Βανδή ενώ στο παιχνίδι με τις ατάκες και τα βλέμματα – φωτιά, μπήκε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ήθελε να μάθει για ποιον φίλο κολλητό της Βανδή μιλούν οι δύο γυναίκες.

Η Μαρία Μπακοδήμου, είπε ότι δεν ήξερε το τραγούδι, επιστρέφοντας στη Δέσποινα Βανδή και ρωτώντας την αν το γνωρίζει. Τότε η Βανδή χαμογέλασε πονηρά και είπε

«μου το έμαθε ένας φίλος μου πριν από λίγους μήνες».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Τον διάλογο αυτό, ανάμεσα στη Δέσποινα και τη Μαρία Μπακοδήμου, σχολίασε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έσπευσε να εξηγήσει:



«Ίσως η Μαρία, να ήταν φίλη με τον σύντροφο της Δέσποινας ή να έκαναν παρέα», τόνισε η Σταματίνα και η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως είναι πιθανό ο Βασίλης Μπισμπίκης να ήταν εκείνος που έδωσε στη Βανδή και την Μπακοδήμου το τραγούδι αυτό.

Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας

«Μπορεί, γιατί συνήθως ο σύντροφός σου σε επηρεάζει στα μουσικά σου ακούσματα», τόνισε όλο νόημα η Τσιμτσιλή.



Η Δέσποινα έχει ήδη αλλάξει στέκια:

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τη Βανδή στο κέντρο αρχικά και μετά από μερικές ημέρες και σε κουτούκι στα Εξάρχει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Βανδή δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σχέση αυτή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Τι γνωρίζουμε;