«Εντάξει, μαμά, είσαι θεά!» - Γιατί η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή;

«Εντάξει, μαμά, είσαι θεά!» - Γιατί η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή;

Μαμά και κόρη έχουν εξαιρετικές σχέσεις και δε χάνουν ευκαιρία να το δείξουν ακόμα και δημόσια στο Instagram.

Ένας πολύ ιδιαίτερος διάλογος διαδραματίστηκε δημόσια στο προφίλ της Δέσποινας Βανδή. Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο στη μαμά της, με το οποίο δεν έκρυψε ούτε λίγο την αποθεωτική διάθεση που ένιωθε για εκείνη.

Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε μία ανάρτηση της τραγουδίστριας με την πρόσφατη εμφάνισή της στο σόου, Just The 2 Of Us, όπου είναι κριτής. Η Βανδή επέλεξε για την ημέρα ένα μαύρο, mini φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της και αναμενόμενα τράβηξε την προσοχή.



Το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη στη Δέσποινα Βανδή

Μόλις η Μελίνα Νικολαΐδη είδε τις φωτογραφίες που ανέβασε η μαμά της στο Instagram, έσπευσε να αφήσει το δικό της σχόλιο: «Εεεε, εντάξει, θεά».

Η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε, φυσικά, να απαντήσει στην κόρη της, αφήνοντας ένα πολύ απλό αλλά ιδιαίτερα τρυφερό σχόλιο: «Παιδί μου <3 <3 <3 <3 <3 <3».

https://www.instagram.com/p/CVIOfARMxdU

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή & η νέα, τρυφερή τους φωτογραφία

Ο ενθουσιασμός των celebrities

Δεν ήταν, όμως, μόνο η Μελίνα Νικολαΐδη που εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. Πολλοί άλλοι celebrities σχολίασαν στην εν λόγω ανάρτηση και θα τους δεις στη συνέχεια μαζί με τα σχόλια μάνας και κόρης.