GNTM 4: Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού έκανε το Twitter να ενθουσιαστεί - «Τι θεότητα είναι αυτή»

GNTM 4: Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού έκανε το Twitter να ενθουσιαστεί - «Τι θεότητα είναι αυτή»

Η Βίκυ Κουλιανού πήγε στο GNTMGR για να μεταφέρει μερικές από τις γνώσεις της στα μοντέλα.

Με καβγά – φάρσα άρχισε το σημερινό (18/10) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Τα αγόρια σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους με διάθεση για κάτι που αρχικά έμοιαζε ως τσακωμό. Τελικά, όμως, αποδείχτηκε τίποτα παραπάνω από μία αγνή φάρσα.



Λίγο μετά, το πρόγραμμα είχε τη συμφιλίωση της Ραφαέλας και της Άννας, την οποία μάλλον δεν αποκαλείς «φυσιολογική», αφού περιλάμβανε αλεύρι και αυγά. Όλα αυτά, λίγο πριν την άφιξη της... Βίκυς Κουλιανού!



GNTM4: Εκτός παιχνιδιού ο Ναπολέων – Το story που μαρτύρησε την αποχώρησή του (photo)

Η guest – Βίκυ Κουλιανού

Το highlight, ωστόσο, της βραδιάς ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η guest εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού, το μοντέλο με διεθνή καριέρα και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά περπατήματα σε catwalk. Για το τελευταίο είναι που ήρθε στο GNTM, ώστε να μιλήσει στα μοντέλα, να τους μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της και, φυσικά, να τους δείξει πώς να περπατούν στην πασαρέλα.

https://www.instagram.com/p/CVLgLd7K4VA

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το Twitter μπροστά στην εμφάνιση ενός τόσο εικονικού προσώπου στο επεισόδιο του GNTM γρήγορα άρχισε να κάνει σχόλια μετατρέποντας το «GNTMGR» σε trending θέμα και αποθεώνοντας τη Βίκυ Κουλιανού.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έκανε το κοινό.