GNTM: Η Ραφαέλα έτρεξε να κουρευτεί μετά την αποχώρησή της - Δες το νέο της look

GNTM: Η Ραφαέλα έτρεξε να κουρευτεί μετά την αποχώρησή της - Δες το νέο της look

Πολλοί το ζήτησαν και τώρα έγινε πραγματικότητα. Η Ραφαέλα του GNTM άλλαξε κούρεμα!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα της αποχώρησης της Ραφαέλας από το Greece’s Next Top Model, το Twitter, αντί να εστιάσει στην αποχώρηση του μοντέλου καθεαυτή, άρχισε να κάνει tweets σχετικά με ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά την GNTN επικαιρότητα και αυτό δεν είναι άλλο από τα μαλλιά της.

Η Ραφαέλα μπήκε στο παιχνίδι με ράστα, αλλά στο επεισόδιο του makeover τής έκαναν μία αρκετά μεγάλη αλλαγή που δε βρήκε πολλούς σύμφωνους στο Twitter. Τα σχόλια έφταναν το ένα μετά το άλλο και, πάνω εκεί που ηρέμησε λίγο το θέμα, η αποχώρησή της το επανέφερε.

GNTM: Η Ραφαέλα αποχώρησε και όλο το Twitter σχολίαζε (πάλι) το κούρεμά της

https://www.instagram.com/p/CVL5Atpqp2F

Η Ραφαέλα άλλαξε τα μαλλιά της

Ο κόσμος άρχισε να γράφει ότι το ευτύχημα του ότι φεύγει είναι ότι τώρα θα μπορεί να κόψει τα μαλλιά της και να αλλάξει το κούρεμα που της έκαναν μέσα στο παιχνίδι. Και, πράγματι, η Ραφαέλα εμφανίστηκε στο Breakfast Star με νέο κούρεμα!



Τα μαλλιά της είναι πλέον πολύ κοντά, κάνοντας παρελθόν ό,τι κούρεμα το προηγούμενο διάστημα.

Το ψέμα της Άννας

Πέρα από τα μαλλιά της, το κοινό έμαθε και για ένα ψέμα που ισχυρίζεται η Ραφαέλα ότι είπε η Άννα. Η Άννα κατηγόρησε τη Ραφαέλα ότι της έχει φερθεί άσχημα αποκαλώντας τη με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό, κάτι που πήρε πίσω λίγο μετά και της ζήτησε συγγνώμη.

Στη συνέχεια θα βρεις και μερικές από τις φωτογραφίες της Ραφαέλας στο Instagram με διάφορα χτενίσματα που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς.