Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλης Σερίφης: Το πρώτο τους κοινό story στο Instagram ως γονείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλης Σερίφης: Το πρώτο τους κοινό story στο Instagram ως γονείς

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι.

Την Κυριακή (17/10) η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, και μόλις πριν από ένα περίπου εικοσιτετράωρο, η Κατερίνα ανέβασε το πρώτο story με τις ευχές και τα λουλούδια του Νίκου Κοκλώνη.

Ακόμη δεν έχει κάνει κάποιο post με τον νεογέννητο γιο της, όμως δεν έχει σταματήσει να κάνει stories με τις ευχές και τα δώρα φίλων και συνεργατών της.

Το πρώτο story με τον σύζυγό της ως γονείς

Και ενώ ακόμη οι fans και οι followers της περιμένουν την ανάρτηση με τον μικρούλη, εκείνη το πρωί της Τρίτης, έκανε την έκπληξη και ανέβασε ένα story στο Instagram account της, στο οποίο ποζάρει με τον σύζυγό της, και δείχνουν και οι δύο τρομερά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με αυτό το μικρό θαύμα που τους συμβαίνει.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά

Στο βίντεο δεν λένε κάτι, απλά χαμογελούν και η Κατερίνα με ένα πονηρό και χαρούμενο συνάμα βλέμμα, δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο του συζύγου της.



Κατερίνα Στικούδη: Ο δύσκολος τοκετός και όσα αποκάλυψε ο γυναικολόγος της (video)

Το όνομα του γιου τους προδόθηκε μέσα από το Instagram

O Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς dj Rico αν προτιμάς, με ένα Instagram story πρόδωσε μάλλον το όνομα του γιου τους.

Ο ευτυχής μπαμπάς, έκανε ένα story με ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι, το οποίο έγραφε τον αριθμό «2», αλλά και το όνομα «Bironas». Τα τινά λοιπόν είναι δύο όπως καταλαβαίνεις, είτε είναι φαν της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βύρωνα, είτε το όνομα που έχουν αποφασίσει να του δώσουν είναι «Βύρωνας».



Είναι άραγε αυτό το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον γιο τους; Πολύ σύντομα θα μαθευτεί και θα δούμε πόσο τυχαία ή και όχι ήταν αυτή η ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη.

Το βίντεο της Κατερίνας μέσα από το μαιευτήριο

Τo story με τον σύζυγό της δεν ήταν το μόνο βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram account της. Αν την ακολουθείς θα είδες σίγουρα και το story μέσα από το δωμάτιο, στο οποίο είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις πιτζάμες της, εξυμνώντας την ομορφιά μιας γυναίκας που μόλις έχει γίνει μαμά.



Κανένα φίλτρο και κανένα ρετούς, η Κατερίνα Στικούδη είναι μια γυναίκα γήινη, που μόλις έγινε μαμά και είναι τρισευτυχισμένη και χαρούμενη. Αυτό μαρτυράει άλλωστε και το post που έκανε λίγο αργότερα.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα μηνύματα σας και τις υπέροχες ευχές!!», έγραφε σε αυτό.

Δες στη gallery τη φωτογραφία.