Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Πατούλια Κατερίνα
Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Η 15χρονη Shiloh έγινε μια υπέροχη έφηβη κοπέλα και μοιάζει στην Angelina Jolie περισσότερο από ποτέ.

Η πρεμιέρα των Eternals ήταν μια ευκαιρία για την Angelina Jolie να ποζάρει με τα παιδιά της στο κόκκινο χαλί κάτι που η ίδια συνηθίζει να κάνει στο πέρασμα των ετών.

Συνοδευόμενη από τον Maddox, τη Shiloh, τη Zahara, τη Vivviene και τον Knox, η 46χρονη Jolie έλαμψε στο κόκκινο χαλί, με τη Zahara και τη Shiloh να ξεχωρίζουν επίσης μιας και προτίμησαν φορέματα που είχε φορέσει στο παρελθόν η 46χρονη Jolie στο κόκκινο χαλί.

Η μεγάλη αλλαγή της Shiloh.



Και μπορεί να είχαμε συνηθίσει την Zahara με εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί, η Shiloh όμως προτιμούσε να έχει ένα πιο ήσυχο λουκ στο κόκκινο χαλί, προτιμώντας ένα πιο ανδρόγυνο λουκ και αποφεύγοντας τις φανταχτερές τουαλέτες.

Όχι δεν είναι η Shiloh: Η έξοδος της Angelina με τη Vivienne που είναι ίδια η αδερφή της (vid+ph)

Όλα αυτά μέχρι χθες, όταν η 15χρονη έφηβη προτίμησε ένα φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκές μπαλαρίνες.

Η Shiloh φαινόταν πιο χαμογελαστή και ήρεμη από ποτέ όπως και τα αδέρφια της. Η Zahara προτίμησε την τουαλέτα της μαμάς της από τα Oscars 2014. Η Jolie συνηθίζει να έχει μαζί της τα παιδιά της στις πρεμιέρες της αλλά και στον λογαριασμό της στο Instagram πια, αλλά ο πατέρας των παιδιών Brad Pitt, δεν είναι ακόμα τόσο εξωστρεφής.

Η επιμέλεια ίσως ωφέλησε τα παιδιά των Pitt- Jolie:

Πέντε χρόνια αργότερα και αφού έγινε έρευνα περί ενδοοικογενειακής βίας την οποία είχε υποκινήσει η Jolie, ο Pitt ζήτησε και πήρε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, όταν την ίδια στιγμή η Angelina διεκδικούσε την αποκλειστική κηδεμονία. Εντέλει, το δικαστήριο και ο δικαστής John Ouderkirk, ύστερα από έρευνα μηνών και εξέταση αμέτρητων μαρτύρων, αποφάνθηκαν την κοινή επιμέλεια των διάσημων γονιών. Στην δίκη αυτή δεν κατέθεσαν τα παιδιά των Brangelina τα οποία είχαν ξεπεράσει τα 14 χρόνια, τα οποία και θα μπορούσαν να καταθέσουν.

Ο Brad Pitt γιόρτασε τη νίκη κόντρα στην Angelina Jolie με μια νέα σαμπάνια

Η μεταμόρφωση της Shiloh:

Πολλές φορές, το στυλ της Shiloh είχε σχολιαστεί από τα μίντια, ειδικά όσο το μεγαλύτερο βιολογικό παιδί των Pitt – Jolie μεγάλωνε και έψαχνε να βρει το τι της ταιριάζει πιο πολύ. Όσο μεγαλώνει όμως η Shiloh, στην κορμοστασιά αλλά και στα χαρακτηριστικά της, θυμίζει ακόμα περισσότερο την μητέρα της.

Δες στην gallery την αλλαγή της με τα χρόνια