GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ επιστρέφει αλλά το κοινό αναρωτιέται γιατί δεν είναι στο Λονδίνο

GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ επιστρέφει αλλά το κοινό αναρωτιέται γιατί δεν είναι στο Λονδίνο

Το κοινό προτιμάει να έρθουν ο Αιμιλιάνο ή ο Έντουαρντ παρά ο Ηρακλής.

Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου κλήθηκαν να φωτογραφηθούν τα μοντέλα στο περασμένο (19/10) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Μέσα από ένα concept σαπουνόπερας, οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν μία θέση στον επόμενο γύρο. Τελικά, εκείνος που αποχώρησε είναι ο Θοδωρής Τσαρούχας.

Μόλις, όμως, το επεισόδιο τελείωσε, προβλήθηκε το παραδοσιακό promo του επόμενου και εκεί ήταν που το κοινό είδε ότι καλεσμένος θα είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Η αντίδραση του κόσμου, όμως, ήταν διαφορετική από αυτήν που ενδεχομένως περίμενες.

GNTM αλά σαπουνόπερα: Το Twitter βρήκε τη νέα Τζόαν Κόλινς στην Κυβέλη (photos)

Τα σχόλια για την εμφάνιση του Ηρακλή στο GNTM



Κάτω από το βίντεο που δημοσιεύτηκε τόσο σε Instagram όσο και σε YouTube, το κοινό γρήγορα άρχισε να εκφράζει τη γνώμη του αλλά και την απορία του γιατί ο Ηρακλής δεν είναι στο Λονδίνο όπου βρίσκεται το πρακτορείο μοντέλων Elite στο οποίο ανήκει. Μέσα από τα σχόλιά του, ζητούσε άλλους παίκτες για guest εμφάνιση, καθώς, όπως είπαν, οι άλλοι είναι αυτοί που φάνηκε να έχουν κάνει καριέρα.

Κάπως έτσι, στα σχόλια που γέμισαν τις πλατφόρμες μερικοί ζητούσαν τον Αιμιλιάνο, άλλοι τον Έντουαρντ και διαπληκτίζονταν δημόσια με τους φανς του Ηρακλή.