Ξανά μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη; Οι νέες δηλώσεις πυροδοτούν υποψίες επανασύνδεσης

Ξανά μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη; Οι νέες δηλώσεις πυροδοτούν υποψίες επανασύνδεσης

Μετά τη δημόσια διαμάχη, η Μαρίνα Πατούλη μιλάει πολύ «ζεστά» για τον Γιώργο Πατούλη.

Τον Μάρτιο του 2021, τον γύρο της επικαιρότητας έκανε η είδηση του χωρισμού της Μαρίνας Πατούλη και του Γιώργου Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου. Το πρώτο διάστημα, η Μαρίνα Πατούλη είχε κρατήσει υψηλούς τόνους στις δηλώσεις της, κάνοντας, μάλιστα, αποκαλύψεις για τον περιφερειάρχη.

«Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου μιλάει, δε σου εξηγεί, σε απαξιώνει για τα πάντα... Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή λοιπόν, εφόσον έχει δείξει αυτή την αναλγησία. Μπορεί να περνάει την κρίση του. Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω μια επικοινωνία. Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Θα προσπαθήσω μόνη μου να στήσω το σπίτι, το παιδί και την αγάπη σας», είχε πει ανάμεσα στα άλλα.

Μαρίνα Πατούλη: Τα αφιλτράριστα λόγια για τον Γιώργο Πατούλη και το εξώδικο

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη δημιουργούν υποψίες

Σε πρόσφατη δήλωσή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πολύ διαφορετική από εκείνο το πρώτο διάστημα. Τώρα, καθώς μιλάει για τον Γιώργο Πατούλη, αναφέρεται με αισθητά πιο «ζεστό» τρόπο.



Όταν, δε, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν το γυαλί μπορεί να «ξανακολλήσει», εκείνη απάντησε:

«Μπορεί ένα γυαλί να ραγίσει, αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο», είπε.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ανοιχτά αν θα την ξαναδούμε μαζί με τον Γιώργο Πατούλη και εκείνη απάντησε:

«Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ, έχουμε ένα παιδί μαζί. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Θεωρώ ότι για πάντα είναι οικογένειά μου»

Η κ. Πατούλη είπε, μάλιστα, ότι πλέον η επικοινωνία της με τον κ. Πατούλη είναι πολύ καλύτερη.

Συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς τι είχε πει η Μαρίνα Πατούλη όταν έλαβε το εξώδικο του συζύγου της στις 23 Μαρτίου που της ζητούσε να μην αναφέρεται στο παιδί τους δημόσια χάριν προστασίας.