Γη της ελιάς: Η Ιουλία προκαλεί ζήλιες στη Μάνη και διχάζει το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Ιουλία προκαλεί ζήλιες στη Μάνη και διχάζει το Twitter

Το κοινό είναι σε δίλημμα... Στάθης ή αστυνόμος Κουράκος;

Και ξαφνικά η Ιουλία έγινε μήλον της έριδος, μεταξύ δύο αντρών στη Γη της ελιάς, στο Μega. Εκεί που ζούσε χρόνια μοναξιάς και απογοήτευσης, τα παλικάρια της σειράς πέφτουν στα πόδια της. Το κοινό αντιδρά, φυσικά, γιατί - μεταξύ μας - εκεί που πήγε να αγαπήσει ένα άλλο ζευγάρι, τον Φίλιππο και την Βασιλική, προέκυψε η αδελφή Βρεττάκου με τους έρωτές της. Για να ξέρετε, πάντως, ο Στάθης στο σημερινό επεισόδιο γίνεται πυρ και μανία.

Γη της ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος διεκδικεί την Ιουλία και το Twitter ξεσηκώνεται

Οι γαμπροί της Ιουλίας

«Θέλουμε την Ιουλία με τον Στάθη» γράφουν τα σχόλια του κοινού και η απαίτηση είναι ξεκάθαρη. Βέβαια, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις. Μερικοί υποστηρίζουν πως δεν έχει μέλλον με τον Στάθη από τη στιγμή που είναι παντρεμένος με την Αρετή, από την άλλη υπάρχουν και οι φανατικοί υποστηρικτές του ζευγαριού #iouliastathis, που δε θέλουν σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο να χωρίσουν.


https://www.instagram.com/p/CUcL-neop3F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ο κουτσομπόλης καφετζής του χωριού, ο Πότης, διαδίδει παντού ότι κάτι συμβαίνει με τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο και την Ιουλία και το λέει στον Στάθη, δηλαδή στον λάθος άνθρωπο. Εκείνος γίνεται έξαλλος και δεν τον κρατά τίποτα. Παίρνει τηλέφωνο την Ιουλία και απαιτεί να πάει να τον βρει, αλλιώς θα πάει στο σπίτι της χωρίς να υπολογίσει τίποτα.

Δόλια μάνα Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο και μόνο η ψυχούλα της ξέρει πόση δύναμη έπρεπε να βρει για να το κάνει, αφού έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της. Η Μυρτάλη πλέον μπορεί να είναι ήσυχη ότι δε θα κινδυνεύσει - προς το παρόν τουλάχιστον - ξανά η ζωή της, αφού η Μαργαρίτα πηγαίνει και την ενημερώνει για το τι έχει συμβεί. Επίσης, προσφέρεται να της βρει δουλειά στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους.



Ο Φίλιππος δεν αντέχει άλλο τη Χάιδω

Η... παραφρρουσύνη της Χάιδως συνεχίζεται και στο αποψινό επεισόδιο. Ο Φίλιππος φαίνεται πως δεν την αντέχει άλλο και τον βλέπουμε πιο εξαγριωμένο από ποτέ. Βάζει τις φωνές στη μητέρα του και πραγματικά περιμένουμε πώς και πώς να δούμε πως θα αντιδράσει εκείνη στην επίθεση του γιου της. Την ίδια ώρα, η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει. Πάντως, η ώρα που θα μάθει για ποια κοπέλα πρόκειται, δε θα αργήσει να έρθει, και όταν φτάσει στα αυτιά της, θα έχουμε... δραματικές εξελίξεις!

Δες στη photo gallery τις προτιμήσεις του κοινού για το... μέλλον της Ιουλίας; Ποιος υπερισχύει; Ο Στάθης ή ο Γιώργης Κουράκος;

Cover photo: @antigonekouloukakos