Spoiler Σασμός: Έρχεται ο άγνωστος αδελφός της Αργυρώς και κάνει δεσμό με την Στέλλα

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Έρχεται ο άγνωστος αδελφός της Αργυρώς και κάνει δεσμό με την Στέλλα

Ο γιός της Ανθούλας φέρνει ταραχή και αποκαλύπτει το μυστικό της βεντέτας.

Νέες αφίξεις στο χωριό με ένα νέο κάτοικο που θα τα αλλάξει όλα! Ο Άγγελος, ο νέος γιατρός του χωριού που θα υποδυθεί στον Σασμό του Alpha, ο Θανάσης Πατριαρχέας, έρχεται για να ταράξει παρελθόν και παρόν των οικογενειών. Είναι ο άγνωστος γιός της Ανθούλας, ένας υιός Βρουλάκη και ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου. Ο οποίος θα κάνει δεσμό με την Στέλλα στην συνέχεια. Θέλετε και άλλα;



Το μυστικό ήταν μπροστά στα μάτια μας

Οι χρήστες του Twitter εντόπισαν χθες το μεγάλο spoiler που τόσο καιρό ήταν ακριβώς μπροστά μας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας στο τρέιλερ του Σασμού, που είχε κυκλοφορήσει από τα τέλη καλοκαιριού, είχε πάρει θέση στον μυστικό δείπνο- όπως ήταν το κόνσεπτ- δίπλα στην αγαπημένη γιαγιά των Βρουλάκηδων.

Κανείς δεν έδωσε τότε ιδιαίτερη σημασία, αλλά μετά την αποκάλυψη του λόγου της βεντέτας μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, τον κρυφό έρωτα του μπαμπά Βρουλάκη (μπαμπά Αργυρώς και Πέτρου) και της Ανθούλας (αδελφής του Σταματάκη, πατέρα Αστέρη και Μαθιού) λύσαμε το μυστήριο.

Ο Άγγελος είναι ο άγνωστος γιός Βρουλάκη, ο καρπός αυτού του παράνομου έρωτα.

https://www.instagram.com/tv/CVTW7SJolDQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Στέλλα χάνει το παιδί και ερωτεύεται τον Άγγελο

Ο γιατρός θα συνδεθεί με τις οικογένειες του χωριού αλλά θα αρχίσει σταδιακά να αποκαλύπτει τα μυστικά της δικής του ζωής. Δεν τα ξέρει και εκείνος όλα. Θα τα ανακαλύψει σιγά σιγά. Μέχρι τότε θα έρθει κοντά με την Στέλλα η οποία δυστυχώς χάνει το παιδί του Αστέρη. Βυθίζεται στην θλίψη και εκείνος θα γίνει ο άνθρωπος που θα την στηρίξει στην ζωή της.

Σασμός: Ο άγριος καβγάς Στέλλας και Αργυρώς και το φιλί του Αντώνη στην Μαρίνα


https://www.instagram.com/p/CVQqWZvtZKa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα μαθαίνει τον παράνομο δεσμό της κόρης της

Η μεγάλη βόμβα πάντως στο επεισόδιο της Δευτέρας αφορά τον δεσμό της Αργυρώς με τον Αστέρη. Η μαμά της Μαρίνα που έχει τύψεις που δεν έχει σταθεί στην κόρη της, της συμπαραστέκεται και της ζητά να μάθει το λόγο της θλίψης της τις τελευταίες μέρες. Η Αργυρώ πια της λέει το μεγάλο της μυστικό και αφήνει την μαμά της άφωνη. Και στην συνέχεια αρκετά εκνευρισμένη. Με τίποτε δεν μπορεί να δεχθεί ότι η δική της κόρη είναι ερωτευμένη με τον γιό του δολοφόνου του άντρα της.

#Σασμός και…χαμός από Δευτέρα