GNTM: Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα epic σχόλιο για την αποθέωση της Κουλιανού στο Twitter

GNTM: Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα epic σχόλιο για την αποθέωση της Κουλιανού στο Twitter

Το κοινό ενθουσιάστηκε με την Κουλιανού και η Καγιά είχε να πει πολλά για αυτό.

Αυτήν την εβδομάδα, η άφιξη της Βίκυς Κουιλανού στο Greece’s Next Top Model έφερε αναστάτωση όχι μόνο στα μοντέλα του παιχνιδιού αλλά και στο κοινό που παρακολουθούσε. Το 54χρονο μοντέλο επισκέφτηκε το σπίτι του ριάλιτι για να μεταλαμπαδεύσει μερικές από τις γνώσεις της στους συμμετέχοντες και, φυσικά, να τους δείξει catwalk.



Η αποθέωση της Βίκυς Κουλιανού στο Twitter

Το Twitter μπροστά σε αυτό το θέαμα ενθουσιάστηκε. Οι χρήστες άρχισαν να κάνουν αποθεωτικά σχόλια για την Κουλιανού, λέγοντας, μάλιστα, ότι εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

GNTM 4: Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού έκανε το Twitter να ενθουσιαστεί - «Τι θεότητα είναι αυτή»

Μέχρι που γράφτηκαν σχόλια ότι έπρεπε να φύγει η Βίκυ Καγιά από το παιχνίδι για να έρθει ένα τόσο γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1 και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα συνέβησαν. Αρχικά, είπε τη δική της άποψη στο θέμα της αποθέωσης της Κουλιανού, με την οποία συμφωνεί απόλυτα καθώς τη θεωρεί «θεάρα».



«Και γιατί όχι; Η Βίκυ είναι θεάρα. Την ξέρεις καλέ τόσα χρόνια τη Βίκυ. Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Τη σέβομαι πάρα πολύ. Εγώ είμαι της χρονιάς και της σχολής Κουλιανού, Φιλίππα, Τσιντικίδου. Τις αγαπώ, τις λατρεύω και πάντα θα τις λατρεύω. Έχουν κάνει μεγάλη πορεία σε αυτόν τον χώρο. Πολύ σωστό, λοιπόν»

Έπειτα, σχολίασε και την επιθυμία πολλών η Κουλιανού να είχε πάρει τη θέση της Ισμήνης.

«Τα πράγματα έχουν ως έχουν. Η Ισμήνη είναι σε αυτήν τη θέση και δεν μπορούμε να ευχόμαστε να ήταν κάποιος άλλος»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο hot φωτογραφίες της Βίκυς Κουλιανού στο Instagram.