Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Δεν σου περνάει από το μυαλό με ποια είναι παντρεμένος!

Η ζωή του πάει από το καλό στο καλύτερο! Μπορεί πολλοί να μη γνωρίζουν καν τον γάμο του όμως ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και απολαμβάνει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός που έχει κάνει αίσθηση με τη συμμετοχή του στον Σασμό, χθες το πρωί ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ό,τι καλοδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ο λόγος για τον ηθοποιό Μιχάλη Αλικάκο, ο οποίος υποδύεται στον Σασμό τον Διονύση Μαρκάκη.

alikakos3

Spoiler Σασμός: Έρχεται ο άγνωστος αδελφός της Αργυρώς και κάνει δεσμό με την Στέλλα

Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του στο facebook και στο Instagram γράφοντας συγκεκριμένα «Καλώς ήρθες κόρη μου!».

alikakos2

Ο Μιχάλης Αλικάκος είναι παντρεμένος με την κόρη του Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Θανάση Πολυκανδριώτη, Βιβή Πολυκανδριώτη.

alikakos polikandrioti

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 παρόλο που η γνωριμία τους είχε γίνει πολλά χρόνια πριν.

alikakos polikantrioti

Η Βιβή Πολυκανδριώτη μέσα από το μαιευτήριο δήλωσε στο Queen: «Όλα είναι τέλεια. Ζω ένα θαύμα!».

VIVI POLIKANDRIOTI4

O ρόλος του Μιχάλη Αλικάκου στην τηλεοπτική σειρά του Alpha Σασμός

Ο Διονύσης Μαρκάκης, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Αλικάκος, είναι ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο και φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα. Δείχνει γοητευτικός, ήρεμος και βοηθητικός προς όλους, αλλά κρύβει κάτι σκοτεινό. Η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Έρχεται για να πάρει εκδίκηση από εκείνον που του πήρε την κοπέλα που αγαπούσε στο παρελθόν. Μεταξύ μας, το μυαλό μας σε τέτοιες ιστορίες όλο στην Άσπα πηγαίνει.

alikakos 2

Ο Μιχάλης Αλικάκος δεν είναι άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Από το «Περί ανέμων και υδάτων» στο Mega, το «Άκρως οικογενειακόν » στον ΑΝΤ1, «Στο φως του φεγγαριού» στο Mega, «Λόλα» στον ΑΝΤ1, «Κλινική περίπτωση» επίσης στο Mega.